Gebzecam

Şirket Hakkında
Gebzecam’ ın kurucusu ve sahibi Kemal Uzun vefa lisesi mezunudur.

İstanbul üniversitesi Arap fars dili edebiyatını bitirdikten sonra. Kocaeli ili sınırlarında uzun yıllar öğretmenlik yapmıştır. Arapça, Farsça ve Fransızca bilmektedir.

Gebze Cam 1985 yılında küçük bir cam atölyesinde kurucusu KEMAL UZUN tarafından ilk temelleri atılmıştır.

Kurucumuzun bilgiye , kaliteye ve güvenirliğe verdiği önemle küçük bir cam atölyesiyle başlayıp bu günkü konumuna gelmiştir. Sektöründe lider olma yolunda emin adımlarla ilerleyen firmamız dış ülkelerle aynı hız ve kalitesini hayata geçirerek ulaşma fırsatına ve sorumluluğuna sahiptir .

Gebze Cam vizyon sahibi olmanın verdiği haklı gururu içerisinde yoluna devam etmektedir . Hedefimiz… kalitenin sürekliliğini sağlamak ve müşteri işlerine değer vermek tir.Bundan sonraki faaliyet hayatında edinmiş olduğumuz güvenilir ve istikrarlı yapısından taviz vermeden kalıcı hizmetler vermeye devam edecektir .
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gebzecam
Sektörü: İnşaat / Emlak » Sineklik
Yetkili Kişi: Kemal Uzun
Adres: Bağdat Caddesi 1051 Sok. No27 Gebze Kocaeli
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 7464638
Web Sitesi: http://gebzecam.com.tr/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gebzecam firma bilgileri. Gebzecam adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gebzecam ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gebzecam firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-05-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.