Gebzedeki Matbaalar

"Kaliteli İş Uygun Fiyatada da yapılır..."

Şirket Hakkında
Ak Tasarım, Çalıştığı İş ortağının, logo tasarımından kataloğuna, faturalarından kısa metrajlı reklam filmlerine kadar bütün gereksinimlerine cevap verebilmektedir. "Kaliteli iş, düşük fiyata da yapılır." felsefesi Ak Tasarım'ın bugüne kadarki şirket stratejisini oluşturmuştur. Her biri özel sektörde kendi kulvarlarında Türkiye'nin en büyük isimleri içerisinde olan; Aş-San Catering, Audio, Enka Sigorta A.Ş. Mazda TR Club yanı sıra, Başbakanlık Vakıflar Müdürlüğü, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Teknik Üniversitesi, Bedaş, gibi kurumları da iş ortakları arasına katmıştır. Ayrıca bunların yanı sıra 230'i aşkın Şirket ve Devlet kurumu ile iş ortaklığı yapmaktadır
Gebzedeki Matbaalar
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gebzedeki Matbaalar
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Matbaalar
İkincil Sektörü:Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: Serda Ocak
Adres: Uplife Park Evleri, B Residance 1.kat Kartal / İstanbul / Tr
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6723039
Web Sitesi: http://www.gebzedekimatbaalar.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gebzedeki Matbaalar firma bilgileri. Gebzedeki Matbaalar adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gebzedeki Matbaalar ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gebzedeki Matbaalar firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-03-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.