Gedik Yapı - Alman Veka Kapı&pencere Sistemleri

"Hayata hangi ^pencere^ den baktığınız önemlidir!"

Şirket Hakkında
Gedik Yapı ; 1994 yılında kurulmuş olup; kısa zamanda sektörde yapmış olduğu işlerle adını duyurmuştur. Kuruluşundan bu yana müşteri odaklı bir strateji izleyen Gedik Yapı ; ürün kalitesinden ve müşteri memnuniyetinden ödün vermemiştir.
Gedik Yapı ; kurulduğu günden bu güne , pvc kapı ve pencere sistemlerini , müşterilerine bir bütün sistaem içerisinde sunmuştur. İşin sadece profil ve aksesuarla bitmediğini , bu işin bir bütün olarak birbirini izlediğini önemle savunan Gedik Yapı , imza attığı her projeden tam not almıştır. Bizce başarımızın arkasında ki en önemli etken , ”müşteri memnuniyeti”ne olan değişmez inancımızdır.konusunda uzman kadrosu, kaliteli hizmet ilkesi ile Gedik Yapı satış ve satış sonrasında da müşteri memnuniyetini savunmakta ve bu konuda da sektöründe öncü olmaktadır.
Gedik Yapı olarak biz, kaliteli üretim için kaliteli profil ve yüksek teknolojinin şart olduğunu savunuyoruz.bu sebeple üretimimizi dünyanın önde gelen profil markası VEKA ürünleriyle 2000 m2 alana kurulu , istanbul’da bulunan fabrikamızda , tamamı otomatik Cnc tezgahlarında büyük bir titizlik ve ustalıkla yapmaktayız.
Kullanmış olduğumuz aksesuarlar alman G-U firmasına ait olup ürün kalitesinden taviz vermeyen Gedik Yapı , işin en kaliteli şekilde ortaya çıkmasında en küçük detayın bile önemine inanmaktadır.
Gedik Yapı ; kurulduğu günden bu yana daima “müşteri memnuniyeti” odaklı felsefesi ile , işlemekte olduğu ürünün kalitesini rehber edinmiş olup; bu felsefe ile yoluna emin adımlarla devam etmektedir…..

Ürün-Hizmetleri Hakkında
ALMAN VEKA uPVC KAPI & PENCERE SİSTEMLERİ, SÜRME KAPI SİSTEMLERİ, KIŞ BAHÇESİ SİSTEMLERİ VE PANJUR SİSTEMLERİ...



İletişim Bilgileri
Firma: Gedik Yapı - Alman Veka Kapı&pencere Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Kapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: NUMAN GEDIK
Adres: Güzeltepe Mah Namazgah Cad No:46 Çengelköy-Üsküdar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye www.gedikyapi.com
Telefon: (216) - 5579863
Faks: (216) - 3216847
Web Sitesi: http://www.gedikyapi.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gedik Yapı - firma bilgileri. Gedik Yapı - adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gedik Yapı - ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gedik Yapı - Alman Veka Kapı&pencere Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-02-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.