Gemlik Emlak

"GEMLİKTE SATILIK ARSALAR VE ARAZİLER BURADA"

Şirket Hakkında
Gemlik’te Emlak ve Gayrimenkul Yatırım Amaçlı Arsa, Zeytinlik, Bina ve yatırım yapmak isteyenler ile Bu yatırım araçlarını satmak isteyenleri buluşturmak ve iki tarafında kazanmasını sağlamak için hazırladığımız bu siteyi ücretsiz üyelik olarak Gemlik Halkına sunduk. Halkımız bilhassa emlak sektöründeki yanlış imajdan dolayı alıcı ile satıcının birebir görüşmesinin daha iyi olacağını düşünüyor fakat alıcıysa eğer alacağı Arsa hakkında pek fazla bilgisi olmadığı için yanılma ihtimali daha fazla olmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gemlik Emlak
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: Rasim Kılıç
Adres: Hamidiye Mahallesi Hurriyet Caddesi No 3 Gemlik
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 5517177
Web Sitesi: https://www.gemliktesatilik.gen.tr/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gemlik Emlak firma bilgileri. Gemlik Emlak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gemlik Emlak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gemlik Emlak firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-03-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.