Genc Cosmetics And Cleaning Products Ltd. Sti.

Şirket Hakkında
Genc Gıda Kozmetik ve Kimyasal Urunler San. ve Tic. Ltd. Sti 2002 yılında İstanbul'un Avrupa yakasında kurulmuştur. Firma aynı zamanda Tekron Group ile işbirliği içerisinde Etiyopya'nın başkentinde kurulu Addis Ababa fabrikası ile Tekron Group işbirliği içerisinde kozmetik ve deterjan üretimi yapmaktadır.
Şirketin ana görevi, büyük firmalar ile işbirliği içinde Özel Markalı ürünler üretimide yaparak Private Label üretim yoluyla know-how sistemini ileriye taşımaktır. Aynı zamanda uzun vadeli bir hedef olarak iç ve dış pazarda kendi markalarımız için yatırım yaparak ve geliştirerek pazar payımızı artırmaktır.
Firma kazan-kazan-kazan çalışma politikası ile üreticileri, tedarikçileri ve müşterileri için müşteri memnuniyeti her zaman ana hedef olacak şekilde ve verimliliği artırarak maliyetleri azaltmak ve bunun yanı sıra, çevreye saygılı, en verimli kaynakları kullanmayı ve modern üretim tesislerinde, motivasyonun ve mutluluğun artmasına katkı sağlamakta kararlıtır.

Hızla büyüyen sanayi Firmamız GMP (Good Manufacturing Practice) ve ISO 9001:2008 Uluslararası Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikalarına sahiptir.
Genc Cosmetics And
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Genc Cosmetics And Cleaning Products Ltd. Sti.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kişisel Bakım
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik
Yetkili Kişi: Mr.Engin Karamanli
Adres: Yenibosna Dogu Sanayi Sitesi, 12.Blok, No:10, Yenibosna - Istanbul / TURKEY
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (542) - 2339385
Web Sitesi: www.genckimya.com
Ürünleri
1 - kirpik temizliği: pamuklu ped Rotana katlayın ve hafifçe kirpik sıkmak. Ardından kirpik sürtünme olmadan, yavaş yavaş ve nazikçe kaldırın. 2 ...
ROTANA Jel, sıvı çamaşır deterjanıdır. Her tip çamaşır makinesinde kullanıma ve elde yıkamaya uygundur. Sıvı formülü tüm ısılarda tamamen çözülerek l...
Geliştirilmiş özel göz yakmayan formülü ile, Rotana Bebe Şampuanı bebeğinizin hassas cildini temizler ve korur.
Özel geliştirilmiş formülü ile ROTANA Şampuan saçlarınızı dış faktörlere karşı korumaya yardım eder. Saçlarınız üzerinde kalıntı bırakmaz, sağlıklı b...
Rotana Sıvı sabunu tüm aile bireyleri için el ve vücut temizliğinde kullanabilirsiniz.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Genc Cosmetics And firma bilgileri. Genc Cosmetics And adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Genc Cosmetics And ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Genc Cosmetics And Cleaning Products Ltd. Sti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-03-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.