Genç Kayalar Metal San.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
GENÇ KAYALAR METAL SAN.TİC.LTD.ŞTİ 1974 Yılında Türkiye, de ilk potalı Alüminyum ergitme ocağını kuran Şahabettin KAYA Bey tarafından temelleri atılmıştır.Her çeşit Alüminyum hurdalarını satınalmak suretiyle ergitme yaparak Alüminyum mamüllere dönüştürerek Ülke ekonomisine artı değer katmanın sevincini yaşıyoruz.BU SEVİNCE ORTAK OLMAK İSTEYEN VE ALÜMİNYUM HURDALARI BULUNAN SİZ DEĞERLİ DOSTLARIMIZA HOŞ GELDİNİZ DİYORUZ.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Genç kayalar metal oalarak her çeşit alüminyum hurdalarını kullanıyoruz.Örneğin;Alüminyum profil, tel, curuf, talaş, matbaa kalıpları, folyo, levha, sert ve yumuşak alüminyumlar, hurdalar ve atıklar V.b, , , ,
İletişim Bilgileri
Firma: Genç Kayalar Metal San.tic.ltd.şti
Sektörü: Maden ve Metal » Alüminyum Sanayi
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Alüminyum Sanayi
Yetkili Kişi: Mehmet KAYA
Adres: Sultançiftliği ordu cad.ismetpaşa mah.136 sok no:69 G.O.PAŞA
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4759428
Faks: (212) - 6060592
Web Sitesi: http://genckayalarmetal.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Her Çeşit Alüminyum Hurdalarınız İçin Bizimle Temasa Geçebilirsiniz.
HER TÜRLÜ ALÜMİNYUM HURDA VE ATIKLAR İÇİN SİZİNLE TANIŞMAYA HAZIRIZ.
Genç Kayalar Metal firma bilgileri. Genç Kayalar Metal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Genç Kayalar Metal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Genç Kayalar Metal San.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-01-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.