Genel Dekorasyon Ve Tadilat

"Ev Dekorasyonu, Mutfak Yenileme, Banyo Tadilatı"

Şirket Hakkında
Ev tadilatı, iç mekan yenileme, mutfak yenileme, banyo dekorasyonu, daire tadilatı, banyo tadilatı ve diğer genel dekorasyon kalemleri A dan Z ye yapılmaktadır.

Bizim alanımız Yapı Sektörü, bilgi birikimimiz 30 yıldır devam ediyor. İşimizi hırsla değil azim ile yapıyoruz. Biliyoruz ki hırs güç alır, azim güç verir. Erka Yapı, malzeme satış ve uygulamalarını el bröşürleri ve müşteri portföyü ile devam ettirirken bu emtialaşmayı aşacak olan pc teknolojisini, ivedi bir şekilde hayata geçirerek internet ve yazılım alanlarında tecrübeli şekilde ilk sıralara gelerek, hem e- ticeret hem de dekorasyon uygulama ekibi olarak ilk sıralarda yerini almayı başarmıştır.

Erka Yapı olarak hiç bir zaman işimizi aksatmadık. Zararına da olsa kimseyi mağdur etmedik. Bizler kendi işimizi, kendi ekibimiz ile kendimiz yapmaktayız. Bünyemizde bulunan dekorasyon uygulama ekibinin yanı sıra sanal alemde de kendi bünyemizde yazılımlarımızıda kendimiz yapmaktayız. Bizleri en çok memnun eden yaradılış gereği mükemmel olan insanoğluna en iyi hizmeti vermektir. Bizim müşterilerimiz ve meslektaşlarımız Yapı Sektöründe emin adımlar ile, hataları en aza indirerek çalışmalar yaptığımızı bilirler. Bu nedenle Erka Yapı kimseye iş satmaz, iş paslamaz ve ayrı olarak bir ekip tayin etmez. Herhangi bir iş konusunda komisyon ile çalışmaz. Erka Yapı işini kendisi alır, kendisi sözleşme yapar ve kendisi teslim eder. Erka Yapı düstur olarak: Atın varsa sırtında Bağın varsa başında ol prensibine harfiyyen uymaktadır.
Genel Dekorasyon Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Genel Dekorasyon Ve Tadilat
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Burhan Kaya
Adres: Adnan Kahveci Mh., İnönü Cd., No:27/2 34528 Beylikdüzü
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5402130
Web Sitesi: http://www.geneldekorasyon.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Genel Dekorasyon Ve firma bilgileri. Genel Dekorasyon Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Genel Dekorasyon Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Genel Dekorasyon Ve Tadilat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-08-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.