Genta Teknik Yapı A.ş.

Şirket Hakkında
rmamız uzun yıllar boyu farklı projelerde faaliyet göstermiş olan Getkon Endüstriyel Ltd. Şti. ve D2 Teknik şirketlerinin birlikteliği ile kurulmuş genç ve dinamik bir kuruluştur. Her iki firmanın tecrübe ve bilgi birikimi ile desteklenen GENTA Teknik Yapı A.Ş. sektörün önde gelen isimleri arasına girme hedefiyle hareket etmektedir. Firmamız 1600 m2 sahasında makine parkuru ve uzman kadrosu ile sizlere hizmet sunmaktadır.
Her zaman en kaliteliyi en hızlı şekilde sunmayı hedefleyen çalışanlarımız, işinizi sahiplenerek proje sürecinde sizlere Genta ile çalışmanın ayrıcalıklarını yaşatacaktır. Esnek yapısı sayesinde projenizin mobilizasyonundan teslimatına kadar geçen süre boyunca taahhüdümüz altındaki her işi olabilecek en yüksek kalite ve en kısa sürede tamamlamak için çalışmak ilk prensibimizdir.
Genta Teknik Yapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Genta Teknik Yapı A.ş.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çelik Yapı
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
Yetkili Kişi: Gümrah Öztürk
Adres: Ovacık Mah. Çuhane Cad. No:251/a Başiskele
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 3494877
Web Sitesi: www.genta.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Genta Teknik Yapı firma bilgileri. Genta Teknik Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Genta Teknik Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Genta Teknik Yapı A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-11-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.