Geos Enerji Otomasyon

Şirket Hakkında
Çevre teknolojileri ve bio-organik sistemleri üretimi yapan Geos Enerji Otomasyon ayrıca Rüzgar ve Güneş Santralleri Proje Mühendislik Kurulum alanlarında faaliyetlerini sürdürmektedir. Arazi Fizibilite Rüzgar ve Güneş Ölçüm teknik Projelendirme Resmi Kurum Başvurularının başlatılması ve onaylanması gerekli izinlerin alınmasına müteakip kurulum ve devreye alma İşletme Bakım Onarım hizmetleri sunmaktadır. Bununla birlikte birçok patentli devrimsel buluşa da imza atmıştır. En büyük çevre teknoloji şirketleri arasında yerini almaktadır. Günümüzde aktif olarak Türkiye’nin 81 ilinde ve 3 ülkede çalışmalarına devam etmektedir. Profesyonel çalışma kadrosu ve sağlam yapılanması ile her geçen gün en verimli şekilde atık bertarafı sağlanırken, doğayı da korumaya devam etmektedir. Ayrıca Elektrik & Otomasyon & Yazılım alanlarında hizmet vermektedir. Üretim yapan işletmelerin rekabetçi piyasa şartlarında üretim maliyetlerini minimuma indirgemeleri için yeniliklere ve sürdürülebilirliğe ihtiyaçları vardır. Amacımız kaliteden ödün vermeden müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak, üretimlerini son teknoloji ile buluşturarak verimliliklerini artırmak ve kalıcı çözümler sunmaktır.
Geos Enerji Otomasyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Geos Enerji Otomasyon
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Ölçüm / Otomasyon
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektronik Devre
Yetkili Kişi: Yasemin Akdağ
Adres: 6 Eylül Mh Anafartalar Cd No 7 C Ahmetli, Manisa
Şehir: Manisa
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3322404
Web Sitesi: www.geosenerjiotomasyon.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Geos Enerji Otomasyon firma bilgileri. Geos Enerji Otomasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Geos Enerji Otomasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Geos Enerji Otomasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-12-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.