Gergedan Creative Agency

Şirket Hakkında
Gergedan, eğitim ve danışman sektörüne yıllardır hizmet veren Rota Eğitim Danışmanlık firmasının bünyesindeki sosyal medya danışmanlığı yapan ve özgün pazarlama iletişimleri geliştiren yeni nesil, taptaze bir reklam ajansıdır. Sanatçı asıllı kadrosuyla çalıştığı firmalara her zaman özgün işler üretmeyi hedefler. Gergedan sosyal medyada sadece içerik ve reklamla ilgilenmekle yetinmez, firmanın tüm görsellerini kendi üretir. Gergedan’ın en büyük iddiası tam da budur. Uzman illustratör ve grafik tasarımcılarıyla firmanız için gereken her görseli tıpkı bir yağlı boya tablosu yaparmış gibi, özenli bir biçimde üretir.
Gergedan Creative Agency
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Brand Management

Social Media Campaign

Social Media Management

Content Creation

Strategy Development

Concept Development

Community Management

Web Design

Corporate Identity Design

Promotion Film Production

Photography and Video Production

İletişim Bilgileri
Firma: Gergedan Creative Agency
Sektörü: Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: Ahmet Can Mocan
Adres: Moda Caddedi
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 6660240
Web Sitesi: Www.gergedansvs.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Sosyal Medya Danışmanlık
Ajansımız olarak kıymetli markanızın sosyal medya danışmanlığına talip olduğumuzu belirtmek isteriz. "En iyi sosyal medya hesabı" iddiasıy...
Gergedan Creative Agency firma bilgileri. Gergedan Creative Agency adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gergedan Creative Agency ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gergedan Creative Agency firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-11-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.