German Makina;fırın Ve Hamur Makinası İmalatı Konya

Şirket Hakkında
GERMAN MAKİNA;Konyada Fırın ve hamur makinası İmalatı, Uzun şekil verme makinası imalatı, hamur yoğurma makinası ve un eleme makinası imalatı, ekmek dilimleme makinası, yükleme arabası ve palet imalatı, baget şekil verme makinası, konik çevirme imalatı, baston şekil verme makinası imalatı, kestart, hamur kesme tartma makinası imalatı, döner arabalı ekmek fırını ve hamur yuvarlama makinası imalatı, ara dinlendirme makinası imalatı yapmaktadır.
German Makina;fırın Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: German Makina;fırın Ve Hamur Makinası İmalatı Konya
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: Musa Öğmen
Adres: Horozluhan Mahallesi Kayaeli Sokak No: 61 Selçuklu / KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2511391
Web Sitesi: www.kestart.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
German Makina;fırın Ve firma bilgileri. German Makina;fırın Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda German Makina;fırın Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

German Makina;fırın Ve Hamur Makinası İmalatı Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.