Gezer Köprü Vinç Sistemleri

Şirket Hakkında
Gezer vinç sistemleri geçmişten gelen tecrübe ile sağlam bir temel üzerine kurulmuş vinç firmasıdır. Firmamız köprü vinç sistemleri imalat ve satışını yapmaktadır. Satış ve servisini yaptığımız ürün yelpazemiz ; Gezer vinç sistemleri, köprü vinç, elektrikli vinç, kedi vinç, vinç köprü başlıkları, elektrikli köprü vinç, monoray vinç, vinç uzaktan kumandası, vinç ikaz sireni ve kaldırma mıknatısı. Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi ve fiyat almak için bizimle iletişime geçin.
Gezer Köprü Vinç
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gezer Köprü Vinç Sistemleri
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Makina » İş Makinaları
Yetkili Kişi: Alper Yıldırım
Adres: Millet Mah. Yıldız Cad. No:196 Gebze
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 7248373
Web Sitesi: http://gezerkopruvinc.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gezer Köprü Vinç firma bilgileri. Gezer Köprü Vinç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gezer Köprü Vinç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gezer Köprü Vinç Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-05-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.