Gıda Güvenliği Sertifikasyonu

Şirket Hakkında
Kuruluşumuz, gıda güvenliği araştırmalarının ilgilendiği en önemli alanların bir listesini analiz ederek, halkın sağlığını daha iyi korumak için gerekli olan temel veri boşluklarını ve laboratuvar yöntemlerini belirlemiştir. Foodsafely.com olarak bu yöntemler kapsamında uzman ekibimizle gerekli test ve analizleri yaparak müşterilerimize güvenilir sertifikasyon hizmetleri vermekteyiz.
Uluslararası standartları temel alan ancak, son derece kapsamlı, teknik ve bilimsel verileri temel alarak kuruluşumuz tarafından geliştirilen Gıda Güvenliği Sistemi (FSS) belgelendirme programı, gıda güvenliği ve kalitesinin, kabul edilmiş standartlara göre denetlenmesine ve değerlendirilmesine yönelik bir sistemdir.
Kuruluşumuz, işletmelerde gıda yönetim sisteminin geliştirilmesi ve uygulanmasına yönelik gösterilen çabalara katılarak, etkinliğini sürekli iyileştirmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gıda Güvenliği Sertifikasyonu
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Bilgisayar » İnternet
Yetkili Kişi: Hasan Kutlu
Adres: Merkez Mahallesi Dr Sadık Ahmet Cd, No 38/44 A Bağcılar/istanbul - Türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7024000
Web Sitesi: 5320661642
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gıda Güvenliği Sertifikasyonu firma bilgileri. Gıda Güvenliği Sertifikasyonu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gıda Güvenliği Sertifikasyonu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gıda Güvenliği Sertifikasyonu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-08-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.