Girişim İnternet Çözümleri Limited Şirketi

Şirket Hakkında
www.ototeklif.com, kurucularının 10 senelik sektörel bilgi birikimleri ve kuruluş aşamasından önce uzun süre yürütülen fizibilite çalışmaları sonucunda Ağustos 2010da kurulmuştur.

Amacımız otomotiv sektörü için yeni bir satış kanalı oluşturarak müşterileri, 0 KM araba bayileri ile online ortamda bir araya getirerek müşterilerin zahmetsizce tek bir işlemle bütün bayilere ulaşmasını sağlamak ve bayilerin de sıfır km araba satışlarını bu yolla arttırmaktır.

Web sitemiz üzerinden 0 km araba almak isteyen müşteriler, bayi bayi dolaşmalarına gerek kalmadan tek bir teklif oluşturarak Türkiyedeki tüm üye sıfır km otomobil satan bayilere bu tekliflerini iletebilmektedirler. Üye bayilerimiz de müşterilerin tekliflerini kabul edebilmekte ya da piyasa şartlarında verilebilecek en ucuz rakamı müşterilerimize önermektedirler.

Üye bayi sayısı her geçen gün artan www.ototeklif.com, sektörde deneyimli ekibi ile müşteri memnuniyetini maksimum düzeyde tutmaktadır. Türkiyede bir ilk olan bu sistem ve satış ekibimizle, müşterilerimizi sıfır kilometre araba bayilerini dolaşma zahmetinden kurtarmak için otomobil satın alma sürecini onlar adına yürütmekte ve olabilecek en kısa sürede ve en ucuz fiyat garantisi ile müşterilerimizin otomobillerini almasını sağlamaktayız.

Saygılarımızla;

www.ototeklif.com
Girişim İnternet Çözümleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
0 KM araba alırken Türkiyedeki tüm otomobil bayilerine zahmetsizce, bilgisayarınızın başından teklif göndererek ulaşabilirsiniz. Hayalinizdeki arabaya, hayal bile edemeyeceğiniz bir fiyatla sahip olursunuz.
Siz, almaya karar verdiğiniz sıfır kilometre araba için size özel olarak hazırlanan rekabetçi fiyat teklifinizi tek bir tıkla bize iletirsiniz. Ototeklif.com, sizin adınıza tüm üye otomobil bayileri ile irtibata geçerek vermiş olduğunuz minumum fiyat teklifine veya mevcut piyasa koşullarında bulunabilecek en ucuz fiyatla size 48 saat içinde geri dönmeyi garanti eder. Böylece, bayi bayi dolaşarak pazarlık etmek zorunda kalmaz, almak istediğiniz sıfır km arabayı piyasadaki en uygun, en rekabetçi, en iyi fiyat ile kısa süre içinde zahmetsizce almış olursunuz.
Kısaca ototeklif.com, normal piyasa koşullarında, almak istediğiniz sıfır km araba için size "en iyi fiyatı" sunmayı taahhüt eder.

0 KM araba satarken ise, www.ototeklif.com size yeni, alternatif bir satış kanalı oluşturarak bayinize online müşteriler kazandırır, siz bilgisayarınızın başından gelen tekliflere cevap verirsin ve araba satışlarınızı artırmış olursunuz.
İletişim Bilgileri
Firma: Girişim İnternet Çözümleri Limited Şirketi
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv / Oto Yan Sanayi Diğer
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: HAKAN ERCİN
Adres: Eğitim Mahallesi, Açıkgöz Sokak, Sadıkoğlu İş Merkezi-7, 20/14 Hasanpaşa/Kadiköy/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4052158
Web Sitesi: www.ototeklif.com
Ürünleri
Sıfır km araba alırken Türkiyedeki tüm otomobil bayilerine zahmetsizce, bilgisayarınızın başından teklif göndererek ulaşabilirsiniz. Hayalinizdeki a...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Girişim İnternet Çözümleri firma bilgileri. Girişim İnternet Çözümleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Girişim İnternet Çözümleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Girişim İnternet Çözümleri Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.