Gizli Zeka Mental Aritmetik

Şirket Hakkında
Firma Tanımı

2010 yılında kurulan ve 8 şubeye ulaşan gizli zeka mental aritmetik, alanında yürüttüğü başarılı çalışmalarından dolayı , sektörde tecrübeli ARGE ekibi ile edinmiş olduğu bilgi birikimini , tecrübesi ve referanslarını "Franchising" sistemiyle genişleyerek tüm Türkiyede ilgi duyacak yatırımcılarla paylaşmayı hedeflemektedir.
Yatırımcı olarak siz de, kurumsal destek olarak düzenli ve kazançlı bir iş sahibi ve bölgenizde yeni olan bu eğitim sektöründe söz sahibi olmak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın.
Detaylı bilgiye www.gizlizeka.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Eğitimin içeriği

Gizli zeka mental aritmetik , çoçukların kendilerinde var olan ancak kullanamadıkları gizli zekalarını harekete geçirir.Dikkat, konsantrasyon ve hızlı işlem yapabilme yeteneğinin gelişmesi ile çoçukların özgüvenini geliştiren ve matematik için gerekli alt yapıyı oluşturan 4-14 yaş çoçukları için gizli zeka tarafından tasarlanmış bir zihin geliştirme programıdır.


Bayilik sisteminin içeriği

İsim ve logonun kullanımı , şube yetkisi, açılacak şubenin bölge fizbilite çalışması , sertifika alma hakkını, eğitim materyallerini( 30 öğrenci abaküsü, 1 öğretmen abaküsü, 30 kişilik eğitim seti, bilgisayar programı) vermektedir.
Gizli Zeka Mental
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gizli Zeka Mental Aritmetik
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Kurumsal Eğitim
Yetkili Kişi: Nusret Duman
Adres: kesik kapı mah. Atatürk cad. Servet hanım iş merkezi kat:1-2
Şehir: Muğla
Ülke: Türkiye
Telefon: (252) - 6125475
Web Sitesi: www.gizlizeka.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gizli Zeka Mental firma bilgileri. Gizli Zeka Mental adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gizli Zeka Mental ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gizli Zeka Mental Aritmetik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.