Global Access Turkey

Şirket Hakkında
Klasik anlamdaki pazarlamanın sona ermekte olduğu turizmde artık, en modern iletişim (internet) yöntemleri kullanılarak yepyeni bir yaklaşımla her gün, her saat, her dakika binlerce olası müşteriye ulaşılmaya çalışılmaktadır. Bu amaçla Global Access Turkey-Global Turizm Hizmetleri A.Ş., iç ve dış turizmde online rezervasyon ve diğer servis ihtiyaçlarının hızlı ve güvenli olarak karşılanabileceği merkezi sistemimize doğrudan girilebilme olanağını vermek üzere bir gurup turizm ve pazarlama uzmanı tarafından kurulan ilk CO- OP firmasıdır.
Araba kiralama, transferler, özel turlar, limuzin servisi, şehiriçi turları ve diğer benzeri servisler rekabete dayalı fiyatlar ile sunulan hizmetler arasındadır.
Global Access Turkey aynı zamanda TURSABa kayıtlı bir seyahat acentası olarak Online Rezervasyon Sistemini tüm dünyada 50,000den fazla otel, motel, club ve apart otellerin hizmetine sunmaktadır.
Stratejimiz, iç ve dış turizmde Türkiyede de gelişerek, acentaların otelleri Türk ve dün
Global Access Turkey
Ürün-Hizmetleri Hakkında
YILBAŞI ÖZEL
DUBAI TURU
Onur Havayolları ile

30 Aralık 2008- 03 Ocak 2009

249 Eurodan başlayan fiyatlarla.

FİYATLARA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ :

Onur Air ile Istanbul/Dubai/Istanbul parkurunda ekonomi sınıf uçak bileti
Seçilecek kategori bazında otelinizde 3 gece oda kahvaltı konaklama
Panoramik Dubai şehir turu ve Türkçe rehberlik hizmetleri
Alanda karşılama ve alan-otel-alan transferleri
İletişim Bilgileri
Firma: Global Access Turkey
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Hizmet » Fuar Organizasyon
Yetkili Kişi: Ceren Erdoğan
Adres: Nüzhetiye Cad. No:46/A 34357, Beşiktaş
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2585829
Faks: (212) - 2583447
Web Sitesi: www.gaturkey.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Dubai Turu
YILBAŞI ÖZEL DUBAI TURU Onur Havayolları ile 30 Aralık 2008- 03 Ocak 2009 249 Eurodan başlayan fiyatlarla FİYATLARA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ ...
Pitti İmmagine Uomo (erkek Hazır Giyim Ve Aksesuar Fuarı)
FLORANSA ERKEK HAZIR GİYİM VE AKSESUAR FUARI 12 – 15 OCAK 2009 (3 Gece- 4 Gün) 1,100 Eurodan başlayan fiyatlarla FİYATA DAHİL OLAN HİZME...
Global Access Turkey firma bilgileri. Global Access Turkey adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Global Access Turkey ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Global Access Turkey firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-12-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.