Globalitan

"Mobilya çözümleri"

Şirket Hakkında
Biz kimiz
Kuruluşundaki “Tüketici memnuniyeti ve güven ” ilkesinden taviz vermeyen globalitan furniture solution yatak odasından yemek odasına, restorandan ofis mobilyalarına ve ayrıca projeye göre istenilen özel ürünleri anlaşmalı olduğu tedarikçilerin tesislerinde en üst kalitede ve uygun fiyat politikasında üretip takipçi, hızlı ve zamanında hizmet anlayışıyla ulusal ve uluslararsındaki müşterilerine sunan bir Türk firmasıdır.

Vizyonumuz
Kaliteden ödün vermeden, modern teknolojiler ile yapılan üretimi ve dünya trendlerini kendi kültürümüzle yorumlayıp, güven çerçevesinde çağdaş tüketici ihtiyaçlarını karşılayan ev, restoran ve ofis mobilyalarını yüksek kalitede ve uygun fiyata üreterek, ulusal ve uluslararası pazarlara sunmaktır.

Misyonumuz
Özgün ve cağdaş olarak tasarlanan innovatif mobilya ürünleri ile Türk mobilya pazarında modayı belirleyen, dünya pazarında ise değerli ve güvenilir bir marka olmak.

KALITE ANLAYISIMIZ
KOŞULSUZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İÇİN
¬ İlk hedefimiz olan Müşteri memnuniyetini; müşteri şikayeti takibi verimliliğini ve Çevre kirliliğini önleme duyarlılığı sağlayarak arttırmaktır.
¬ Yasal mevzuata ve ürün standartlarına uygun, hızlı hizmet ve zamanında teslimat ile güvenle kullanılabilir mobilya ürünleri ürettirir.
¬ En uygun maliyet avantajı ile birlikte tüketicinin ödediği ücretin karşılığını verir.
¬ "Her bakışta yeniden" ilkesi ile yenilikçi, her yaş grubuna hitap eden ve trend yaratacak niteliklere sahip kaliteli ürünler sunar.
¬ Kalite, Çevre Yönetim ve Müşteri Memnuniyeti Sistemleri’nin etkinliğinin sürekli olarak iyileştirilmesini tedarikçilerin ve çalışanların katkılarıyla sağlamayı taahhüt eder. 

KURULUŞUMUZUN BAŞARISI VE DEVAMLILIĞI İÇİN
¬ Global marka olma ve pazar payının arttırılması stratejisi doğrultusunda ürün kalitesini ve proses kontrolünü geliştirmek için süreç hedeflerini tanımlar, uygular ve geliştirir.
¬ Üretim ve diğer faaliyetlerde sürekli iyile
Globalitan
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Globalitan
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Ahşap Ürünler
Yetkili Kişi: Ali Ihsan Ata
Adres: Lalasahin Mah. Setboyu Sk. No:5/a / Mustafakemalpasa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 6143528
Web Sitesi: www.globalitan.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Globalitan firma bilgileri. Globalitan adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Globalitan ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Globalitan firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-04-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.