Gloran Yangın Söndürme Sistemleri

Şirket Hakkında

Firmamız 1972 yılında, Celal ORAN tarafından kurulmuştur.
Dede’ den torun a geçen hizmet anlayışı ile, 1972 yılından itibaren yangın söndürme cihazlarımızda, ABC FUREX, ABC ELINEX ve ABC-E MEGAVİT marka ithal yangın söndürme tozları ve malzemeleri kullanarak kalitemizden ödün vermedik.

Yangın söndürme ve Eğitimin; insan can ve mal kaybının önlenmesinin en önemli temel ilkesi olduğunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadan, hizmet anlayışımızı manevi yönden de sürdürmekteyiz.Yönetim kadromuzun tamamı aile fertleri olup, Aile firması olarak halkımıza kusursuz hizmet vermeye devam edeceğiz. Ankara da 1200 metrekarelik alanda TSE, CE, ISO belgelerine sahip olarak üretim yapmaktayız.
NFPA standartlarına uygun olarak hava solunum cihazlarının, dalgıç solunum tüplerinin ve yangın merdivenlerinin testlerini ve ölçümlerini yapmaktayız.

Bundan başka firmamızın eğitim salonlarında yangın eğitimi, söndürme ve kurtarma eğitimleri de slayt şeklinde verilmektedir, Sinevizyon, video projeksiyon, görsel materyaller kullanılmaktadır. Eğitim sonrası Söndürme tatbikatları yapılmaktadır.Yapılan testte başarı gösterenlere sertifika verilmektedir.

Firmamız gelişen sektörde kendini yenileyerek GLORAN OTOMATİK ALGILAMA VE SÖNDÜRME SİSTEMLERİ ile DAVLUMBAZ SÖNDÜRME SİSTEMLERİ teknolojilerini uygulamaya başlamıştır.
Cemal ORAN-Makina Mühendisi
Gloran Yangın Söndürme
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gloran Yangın Söndürme Sistemleri
Sektörü: Güvenlik » Yangın Söndürme
İkincil Sektörü:Güvenlik » Kişisel Korunma ve Kendini Savunma
Yetkili Kişi: cemal oran
Adres: Dökmeci sanayi sitesi 2492 cadde 5.Blok No:20 06770 Şaşmaz
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2782233
Web Sitesi: www.yanginsondurmefirmasi.com
Ürünleri
Firmamız 1972 yılında, Celal ORAN tarafından kurulmuştur. Dede’ den torun a geçen hizmet anlayışı ile, 1972 yılından itibaren yangın söndürme cihazl...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gloran Yangın Söndürme firma bilgileri. Gloran Yangın Söndürme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gloran Yangın Söndürme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gloran Yangın Söndürme Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-09-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.