Glt Metal Sanayi Ve Mühendislik Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
GLT MÜHENDİSLİK
Dilme Bıçakları, Dairesel Bıçak, Sac Dilme Bıçağı, Giyotin Bıçakları, Düz Bıçak, Kenar Kesme Bıçakları, Hurda Makas Bıçakları, Sanayi Bıçakları, Dilme Hattı, Boy Kesme Hattı Tedarik ve Danışmanlık Hizmetleri
GLT Metal sanayi ve Mühendislik Ltd. Şti, maksimum verimlik için yenilikçi teknoloji üzerine kurulmuş bir şirket olup metal proseste müşterilerin talepleri doğrultusunda uluslararası kalite standartlarında ürünler tasarlamakta, tedarik etmekte ve satış sonrası hizmet vermektir.

Kalite ve verimlilik üzerine verilen azami özen yüksek kalite standartlarına ve uzun süreli ilişkilere ulaşılmasını sağlar.

Şirket felsefesinin temel değerleri ürün kalitemizin ve teslimat performansımızın yanı sıra müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerin geliştirilmesidir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Glt Metal Sanayi Ve Mühendislik Ltd. Şti.
Sektörü: Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
Yetkili Kişi: Murat Gültekin
Adres: Saray Mah. Dr.adnan Büyükdeniz Cad. No:4/21 (cessas Plaza) Ümraniye/istanbul /türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6870642
Web Sitesi: https://www.gltmuhendislik.com
Ürünleri
Dilme Bıçakları ürünlerimizin aşınma direncini ve tokluğunu mükemmelleştirmek için devamlı yeni bıçak malzemelerinin geliştirilmesi üzerine çalışıyoru...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Glt Metal Sanayi firma bilgileri. Glt Metal Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Glt Metal Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Glt Metal Sanayi Ve Mühendislik Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-06-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.