Goblen Home

Şirket Hakkında
GoblenHome.com, Goblen, Etmain, Kanaviçe ürünleri ve hizmetler gibi birçok kategoride ürün satışı ve bilgi akışı işlemlerinin yapıldığı online bir platformdur. Üyelik ve bilgi edinimi tamamen ücretsizdir.

Kraliyet Sanatı olarak Fransa’da ortaya çıkan Goblen, 19. Yüzyılda Türkiye'ye gelmiştir. Geleneksel Türk el sanatlarımız açısından bakıldığında Etmain veya Kanaviçe işlemeye karşılık gelir.
Türkiye'ye 19. yüzyılda giren bu sanat, daha çok batılı diplomatlar ve azınlıklar yolu ile gelmiştir. Goblen; günümüzde, ev ve işyerleri için tablo, koltuklar ve puflar için kaplama kumaşı olarak, koltuk ve kanepeler için şal olarak kendisini göstermektedir.
Bu gün gelişen ev tekstili sektörü alanında goblen sanatının önemli bir geleceği vardır. Ancak, işlenmesinin zaman ve sabır gerektirmesi, malzemenin pahalı olması, yaygınlaşmasının önüne geçmiştir. Gelir ve kültür düzeyi yüksek kişilerin daha çok özel zevkleri için ürettikleri bir ürün olmuştur. İşlenmesinin dikkat ve sabır gerektirmesi, seri üretim yapılmasını engellemektedir.
Ancak 2014'ün başlarında kurulan Goblenhome.net İnternet üzerinden sanat sevenlere görsel unsurlar da içeren detaylı bilgi alacakları bir platform olanağı sağlamış ve platformda yayınlanan bitmiş ürünlere ise belli bir ücret karşılığında sahip olunabilmesine imkan tanımıştır. Sonuç olarak Goblenhome.net, 2014 yılında sadece 177 üyesi ile yayın hayatına başlamış ve yeni üyelere ise kapılarını açmıştır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Goblen Home
Sektörü: Turizm / Otel » Otel Malzemeleri
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Muhtelif Hobi
Yetkili Kişi: Goblen Home
Adres: Osmanağa Mah. Vahapbey Sok. No:17 Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 2155599
Web Sitesi: www.goblenhome.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Goblen Home firma bilgileri. Goblen Home adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Goblen Home ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Goblen Home firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-05-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.