Gök-çelik Prefabrik Peyzaj Ve İç Dış Dekorasyon

"BİZE KULAK VERİN Kİ,SİZE SES VEREBİLELİM."

Şirket Hakkında
İnsanın evi gönlünün bağlı olduğu yerdir
Gönül bağınızı gelin birlikte kuralım...

2000 yılından bu yana müşteri memnuniyeti ve uygun fiyat politikası ilkemizden ayrılmadan, büyüme hedeflerimizi göz önünde bulundurarak, sürekli yükselttik.

Prefabrik ve Çelik yapılar sektöründe, deprem kuşağında bulunan ülkemiz ve geçmişte gerek ülkemizde gerek dünya çapında yaşanan deprem felaketlerinden sonra ortaya çıkan gereksinimleri AR-GE çalışmalarımız sırasında göz önünde tutarak, estetiği konforu ve günümüz çağının insan hayatını kolaylaştıran tüm detaylarını tasarımlarımıza yansıttık.

Kadromuza yeni katılan genç, dinamik, yaratıcı, yenilikçi ekibimizle Peyzaj uygulamarı ve İç Dış Dekorasyon çalışmalarını da faaliyet alanımıza ekleyerek daha geniş bir kitleye hitap etmeyi amaçladık.

Tek kat ve Dubleks çelik/prefabrik evlerimiz afet yönetmeliğine uygun, deprem güvenceli, estetik ve tasarım harikası evlerderdir.Belli bir teknik şartnameye göre üretilip, betonarme evlere göre daha kısa bir sürede inşa edilip talep sahibine teslim edilir. Deneyimli uygulama ekibimizle Türkiyenin her yerinde nakliye ve montajı mümkündür.

Prefabrik yapılar sosyal yaşamı ön plana çıkarıp, insan sağlığına ve doğaya saygılı yaşam alanları yaratırken, her bütçeye, her zevke uygun seçenekleriylede ev sahibi olma imkanı sunar.

Doğayla insanı huzurla aynı çizgide buluşturan peyzaj çalışmalarımızda, ağaçlandırma, bahçe düzenleme, çimlendirme çalışmaları deneyimli peyzaj mimarlarımızca alan keşfi yapılıp, projelendirilerek uygulanır.Betonarme yapıların git gide yeşil alanlarımızı yok edip, asosyal yaşamı ön plana çıkardığı günümüzde sosyal yaşamı destekleyen projelerimizle toprağı itinayla süslüyoruz.

2010 Aralık ayında yürürlüğe giren ısı yalıtımı yasasıyla beraber ülke genelinde ısı yalıtımı yaptırmak zorunlu hale getirilmiştir.Firmamız bu anlamda siding, fuga, shingle ve farklı bir çok mantolama seçeneği ile çözüm ortağınızdır.

GÖK-ÇELİK PREFABRİK PEYZAJ VE İÇ DIŞ DEKORASYON size soracağımız “Na
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gök-çelik Prefabrik Peyzaj Ve İç Dış Dekorasyon
Sektörü: İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı ve Ev
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: Merve Gökçelik
Adres: Ömerağa mah.Fethiye cad.Öztalay iş hanı K:2/188 İzmit/KOCAELİ
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 3319173
Faks: (262) - 3319174
Web Sitesi: www.gokcelikprefabrik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gök-çelik Prefabrik Peyzaj firma bilgileri. Gök-çelik Prefabrik Peyzaj adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gök-çelik Prefabrik Peyzaj ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gök-çelik Prefabrik Peyzaj Ve İç Dış Dekorasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.