Gokbil Bilisim Guvenlik Sistemleri San.ve Tic. Ltd.sti.

Şirket Hakkında
ÖKBİL Bilişim Güvenlik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilişim ve Güvenlik sektöründe "Kusursuz Hizmet" ve faaliyet gösterdiği her alanda "İleri Teknoloji" konsepti ile 2011 yılında kurulmuştur. Kuruluşunu takiben hızla kendi bünyesindeki organizasyonel yapılanma ve bilişim alt yapısının oluşturulmasına yönelik çalışmalar yürütülmüştür. Kendi bünyesindeki çalışmaların tamamlanmasını takiben, hizmet verdiği şirketlerin bilgi güvenliği esası doğrultusunda bilişim topolojisi ve alt yapısının oluşturulması ile işletilmesinin sağlanması faaliyetlerini yürütmüştür. Hızla gelişen faaliyet alanına, web tasarım, hosting, telekomünikasyon, teknik servis/danışmanlık, güvenlik sistemleri, elektronik posta servis hizmetleri, bilgisayar yerel alan ağı (intranet) ve internet ağ kurulumu hizmetlerini katarak genişlemesini sürdürmüştür.
Gokbil Bilisim Guvenlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gokbil Bilisim Guvenlik Sistemleri San.ve Tic. Ltd.sti.
Sektörü: Bilgisayar » Bilgisayar
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: Özgür ÖZGÜNGÖR
Adres: Büyük Sanayi 1.Cd. Elif Sok. No:4 Akköprü / ALTINDAĞ
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3421006
Web Sitesi: www.gokbilbilisim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gokbil Bilisim Guvenlik firma bilgileri. Gokbil Bilisim Guvenlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gokbil Bilisim Guvenlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gokbil Bilisim Guvenlik Sistemleri San.ve Tic. Ltd.sti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-11-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.