Gökçe Metal Ve Plastik San.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
1975 yılında küçük bir demir atölyesi olarak kurulan şirketimiz; çağın gereksinimleri doğrultusunda etki alanlarını genişleterek PVC ve Alüminyum sanayinde faaliyetine devam etmektedir. Son 10 yıldır geliştirdiğimiz vitrin, stant ve teşir elemanlarında piyasasında önemli bir yere sahiptir. Özellikle simit, poğaça, dondurma, tatlı, mısır ve kestane satış arabalarında; sınıfının en ergonomik, kaliteli, hijyenik ve lüks ürünlerini piyasaya sunmaktayız. Kalitenin ve sanatın mükemmel buluşmasını, çağdaş çizgilerle birleştirerek geleceğe taşıyoruz...
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamızda; Simit, Poğaça, Dondurma, Kestane Kebabı, Mısır Haşlama ve Kebabı, Pamuk Şekeri, Popcorn ve diğer gıda ürünlerinin satış stant ve servis ekipmanları imalatı ile müşterilerimize hizmet sunmaktayız.
İletişim Bilgileri
Firma: Gökçe Metal Ve Plastik San.tic.ltd.şti
Sektörü: Maden ve Metal » Alüminyum Sanayi
Yetkili Kişi: Mutlucan GÖKÇE
Adres: Güzeltepe Mah. Barbaros Cad. NO:56 Alibeyköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4272214
Faks: (212) - 4272214
Web Sitesi: http://www.gokcemetal.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gökçe Metal Ve firma bilgileri. Gökçe Metal Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gökçe Metal Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gökçe Metal Ve Plastik San.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-12-2006 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.