Gökçece Kalıcı Makyaj & Cilt Bakımı

"2005 yılından bu yana güzelliğiniz ve estetiğiniz için"

Şirket Hakkında
2005 yılından bu yana güzellik uzmanlığı alanında hizmet vermekteyim. Kalıcı makyaj, cilt bakımı, lazer epilasyon, iğneli epilasyon, bölgesel incelme, saç çoğaltma ve kaş çoğaltma konularında talep üzerine hizmet vermekteyim. Cilt analizleri yaparak daha detaylı bakımla sunmakta ve cilt yenileme üzerine işlemler gerçekleştiriyorum.

Bugüne kadar estetik ve güzellik alanında sayısız çalışmalar yapmış ve her başvuranlar için en doğal ve güzel uygulamaları yapmış biri olarak her talep için özel bir uygulama oluşturmaktayım. Her cilt tipi, yüz veya talep için özel bir uygulama yaptığımdan dolayı sonuç da benzer şekilde özel olmaktadır.

Kalıcı makyaj alanında doğal görüntüyü bozmadan ihtiyaç duyulan kadarını gerçekleştiriyor ve kişinin daha estetik görüntüye kavuşmasını sağlıyorum.

Lazer epilasyon yöntemi ile istenmeyen tüyleri belirli aralıklarla yok etme yöntemi gerçekleştirmekteyim. İğneli epilasyon uygulaması ile birlikte de lazer epilasyondan sonuç alınmayan durumlarda destek tedavi uygulamaktayım. Erkek lazer epilasyon uygulamasını da talep üzerine yapmaktayım.

Daima hijyenik koşullarda hizmet vermeye özen göstermekteyim. Kullanılan malzeme ve cihazların mutlaka steril edilmesi ve kişiye özel kullanılması adına titizlikle çalışmaktayım. İşlem yapıldığı esnada ortamın da sağlığa elverişli olması en önemli unsurdur.

Nişantaşı'nda bulunan merkezimiz hemen herkesin ulaşabileceği konumdadır. Kalıcı makyaj fiyatları, lazer epilasyon fiyatları ve cilt bakımı fiyatları için mail adresinden veya mobil telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz.
Gökçece Kalıcı Makyaj
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gökçece Kalıcı Makyaj & Cilt Bakımı
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Lazer Epilasyon
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Cilt Bakım Ürünleri
Yetkili Kişi: Gökçe Temuçin
Adres: Valikonağı Caddesi Nişantaşı - Şişli İstanbul 34365
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (553) - 9279687
Web Sitesi: http://www.gokcece.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gökçece Kalıcı Makyaj firma bilgileri. Gökçece Kalıcı Makyaj adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gökçece Kalıcı Makyaj ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gökçece Kalıcı Makyaj & Cilt Bakımı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-12-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.