Gökhan Erdoğan İç Mimarlık Ofisi

Şirket Hakkında
Firmamız 2010 yılında İstanbulda kurulmuştur.
GKHNERDGN iç mimarlık 4 yılı aşkın süredir hizmet veren, sektöründe öncü kuruluştur. Tüm mekânlara ait mobilya tasarım, imalat ve montaj hizmetlerini kaliteli şekilde sunmaktadır. Ev, konut, villa, mağaza, ofis, fabrika, tekne, yat, hastane, kafe, banka, otel vb. yaşanılan tüm mekânlar için mobilya üretmektedir. İç mekan tasarımı, müşterilerin özgün zevk ve istekleri göz önüne alınarak oluşturulur; kaliteli üretim süreci sonrası tecrübeli montaj ekibi ile mekanın dekore edilmesi sağlanır.

Mobilyalar; doğal kaplama, MDF Lam, Sunta Lam, Lake vb. tüm malzemelerden imal edilebilir. Tüm imalat süreci (boya ve cilalama dahil) 300 m2lik üretim tesisimizde yapılmaktadır. Alan Mobilya, mimar ve içmimarlar ile ortak çalışmaktadır. Özel tasarım ve kupon mobilya projeleri verilen ölçü ve renkte; istenilen malzeme ile sorunsuz biçimde üretilmektedir. Kapı, banyo, mutfak, yatak odası, genç odası, soyunma odaları, portmanto, Gar dolap, ofis mobilyaları, sürgülü ray dolaplar, banko, duvar ünitesi, kitaplık, kütüphane.. Aklınıza gelebilecek tüm mobilyalar üretimimiz dahilinde dair. Modern, minimal, klasik, İtalyan. .Tüm tarzlar başarıyla uygulanmaktadır. Eviniz, villanız, işyeriniz, mağazanız, ofisiniz… Mekan neresi olursa olsun, yaşanılan tüm mekanlarda mobilyalara ihtiyacımız var..

Mağazalardan alınan yada hazır mobilya satan firmalardan temin edilen mobilyalar ise yaşadığımız mekanlara %100 uyum sağlamıyor. Renk, malzeme yada ölçü problemleri ortaya çıkabiliyor. İşte bu noktada Alan Mobilya, hazır mobilya yerine; “kişiye özel mobilya” imkanı sunuyor. Düşlediğiniz ahşap mobilyaları, istediğiniz görünüm ve ölçüde sıfırdan ürettiriyorsunuz. Mimarlık ve dekorasyon hizmetlerinin kusursuz sunulduğu bir dünyaya sizleri davet ediyoruz. Mutfak, banyo, yatak odası; ofis, büro mobilyaları; soyunma odaları, kapı, ray – sürgü dolaplar, kütüphane, kitaplık, duvar ünitesi… İhtiyacınız hangi ürün olursa olsun tümünü lake, MDF Lam, Sunta Lam,
Gökhan Erdoğan İç
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gökhan Erdoğan İç Mimarlık Ofisi
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: Gökhan Erdoğan
Adres: Gökmen Sk Yeni Özbirlik 5 Blok A10, Tevfik Bey Mh. Sefaköy, Küçükçekmece, İST / Türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 2079299
Web Sitesi: http://www.gokhanerdogan.com.tr/basinda-biz/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gökhan Erdoğan İç firma bilgileri. Gökhan Erdoğan İç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gökhan Erdoğan İç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gökhan Erdoğan İç Mimarlık Ofisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-10-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.