Göksa Gıda San Ve Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
www.findikca.com fındığın üretimden direkt tüketiciye aracısız sunumu amacı ile kurulmuştur. Siparişinizle hazırlanıp ayni gün kargoya verilmekte böylece ilk dokunan siz oluyorsunuz. Ürünlerimizin tamamı hediyelik olarak hazırlanmaktadır.
Biz kimiz :
Göksa Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. 11 Ekim 1994 yılında Ordu il merkezinde kuruldu. Üretim faaliyetini; Ordu-Sivas karayolu 2.km’de 1,250m2 kapalı, 1500m2 açık alan üzerinde sürdürmektedir.

İç fındığın işlenerek mamul ve yarı mamul haline getirmek ana faaliyet konusudur. Natürel iç fındıktan; kavrulmuş fındık, beyazlatılmış fındık, fındık unu, kıyılmış fındık, dilimlenmiş fındık üretmektedir. Pastacılık sanayinde kullanılan fındık çeşitlerinin tamamını üretip yurtiçi piyasasına sunmuştur.

Günümüz şartlarına uygun son teknoloji makine donanımı, hammadde ve ambalaj malzemesi kullanarak üretim yapılmaktadır. Üretimde gösterdiği titizlik ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ön planda tutmak ana hedefimizdir.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Göksa Gıda San Ve Tic Ltd Şti
Sektörü: Gıda / Tarım » Çerez
Yetkili Kişi: sacit özkan
Adres: zübeyd hanım cad 388/f
Şehir: Ordu
Ülke: Türkiye
Telefon: (452) - 2371534
Web Sitesi: www.findikca.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Www.findikca.com
Göksa gıda kaliteli fındıkları üretici firma olma avantajı ile hem taze hem anında sunuyor.Üstelik 100 Tl üzeri siparişlerde kargo ücreti yok. Tek...
Göksa Gıda San firma bilgileri. Göksa Gıda San adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Göksa Gıda San ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Göksa Gıda San Ve Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-01-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.