Göksan Prefabrik;prefabrik Ev,prefabrik Villa,prefabrik İnşaat Konteynırı İmalatı Konya

Şirket Hakkında
GÖKSAN PREFABRİK;Konyada prefabrik ev ve çelik ev imalatı, konteyner, prefabrik villa ve bekçi kabini imalatı, çit sistemleri ve tel örgü imalatı, fiber yapı, dublex ev ve betopan panel yapı imalatı, prefabrik deprem evi, modüler kabin, prefabrik wc, duş imalatı, Prefabrik Yapı, Konteyner, Kabin, Prefabrike, Prefabrike Hazır Konut, Prefabrik Evler, Prefabrik Şantiye, Prefabrik Bina, Prefabrik Ofis, Prefabrik Şantiye Konteynırı, Konteynır Ev, Güvenlik Kabini, Prefabrik Yapı, Hafif Çelik Ev, Prefabrik Konut, Prefabrik Yapı imalatı, ikinci el prefabrik ev ve ikinci el prefabrik villa satışı, prefabrik villa, çelik ev, hazır ev, modüler sistem konteyner, Hazır Villa ve Çelik Villa imalatı yapmaktadır.
Göksan Prefabrik;prefabrik Ev,prefabrik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Göksan Prefabrik;prefabrik Ev,prefabrik Villa,prefabrik İnşaat Konteynırı İmalatı Konya
Sektörü: İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı ve Ev
Yetkili Kişi: Haluk Öz
Adres: Anadolu Sanayi Hisartepe Sokak No: 64-68 Selçuklu KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2490585
Web Sitesi: www.prefabrikev.name.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Göksan Prefabrik;prefabrik Ev,prefabrik firma bilgileri. Göksan Prefabrik;prefabrik Ev,prefabrik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Göksan Prefabrik;prefabrik Ev,prefabrik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Göksan Prefabrik;prefabrik Ev,prefabrik Villa,prefabrik İnşaat Konteynırı İmalatı Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.