Gökşen Pire İlaçlama

Şirket Hakkında
Bağcılar civarında en ucuz fiyata ev ilaçlama yapan şirket biziz desek yalan olmaz… birinci tedbir amaçlı veya genel ilaçlama olarak adlandırdığımız günde bir kaç böcek görülen evlerde yapılan ilaçlama uygulaması için 50 lira gibi bir fiyat talep ediyoruz… Bağcılar ilaçlama şirketi hizmeti yoğun böcek olan evlerde 70 lira gibi bir rakama yapılır. daha fazla ilaç miktarı kullanılır ve daha yoğun ilaçlama yapılır… Bağcılar böcek ilaçlama servisi yüzde yüz garantili böcek ilaçlama yaptırmak isteyen müşterilere yüz liraya kesin çözüm garantili ilaçlama yapar ve olur da yedi gün içinde böcek görürseniz gelip ücretsiz ilaçlama yapıyoruz…Bağcılar böcek ilaçlama olarak bağcılar bölgesinde en ucuz fiyata böcek ilaçlama yapan ilaçlama servisi olarak bağcılar çevresindeki ilaçlama şirketleri arasında adımızı en üst sıraya yazdırdık. Bağcılar belediyesi telefon numaralarını arayıp ücretsiz ilaçlama yaptırmak istediğini söyleyen kişileri Bağcılar belediyesi böcek ilaçlama servisi elemanları bize yönlendirmektedir… Bunun nedeni bağcılar belediyesi ücretsiz böcek ilaçlama hizmetinin sadece sokaklarda sinek ilaçlama esnasında gerçekleşmesidir.
Gökşen Pire İlaçlama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gökşen Pire İlaçlama
Sektörü: Diğer Sektörler » Hediyelik Eşya
Yetkili Kişi: Gökşen Orun
Adres: Evren Mahallesi Ceylan Sokak No 151
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5298760
Web Sitesi: http://bagcilarbocekilaclama.biz/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gökşen Pire İlaçlama firma bilgileri. Gökşen Pire İlaçlama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gökşen Pire İlaçlama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gökşen Pire İlaçlama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-11-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.