Göksim Doping Adsl Satış Merkezi

Şirket Hakkında
ADSL 1993yılında Ticari Faaliyetlerine başlayan Firmamız Türkiye Genelinde 49 İlde 124 Bayisi ile Göksim DOPİNG ADSL kampanyaları başvuru merkezidir ve Türkiye genelinde DOPİNG ADSL bayilikleri vermektedir, İnternet üzerinden ucuz telefon görüşmesi Voip Hizmetleri, Callshop kurulumları, Araç Takip ve Filo Takip Sistemleri Exper, Ramar, , Magelelan-Logic Gear-GpsTürk-Remco-Bulbul-Piranha-Next Next Star-Mio-Harward-Navitech-Xetec-Navia-MyGuide-TomTom-Garmin marka Navigasyon Cihazları Bayi ve Son Kullanıcı Satışı, Restaurant-Bar-Cafe-Pastane-Fastfood Otomasyon Sistemleri Kurulumu ve Bayi Satışı, AOC ve woon Monitörleri Bayi ve son kullanıcı Satışı, Casper , Exper , MrPlus, Woon Bilgisayar ları Bayi ve son kullanıcı Satışı, Notebook Çantası İmalattan Toptan Satış, Airties-Pikatel Modem, Linksys , Pıkatel -Sıemens-Tesan IPTelefonları, , Sıemens Telefon Santralleri, Oemsatışı, TeknikServis Hizmetleri, Parça Kontör Satışı, Fatura Tahsilat (Elektrrik, Su, Doğalgaz, Telekom/Adsl, Cep Telefonu Dıgıtürk, Kablo Tv)Programı satışı Alanlarında Faaliyet Göstermektedir.Firmamızın Ankara, Antalya, Antalya Lara, Bursa Heykel, Bursa Osmangazi, , Istanbul Çatalca, İstanbul Kadıköy, İstanbul Silivri, İstanbul, Sultangazi, İzmir-Karşıyaka, İzmir-Yeşilyurt, Kocaeli, Konya, Sakarya Tekirdağ ve Trabzon da irtibat ofisleri bulunmaktadır
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Göksim Doping Adsl Satış Merkezi
Sektörü: Bilgisayar » İnternet
Yetkili Kişi: İBRAHİM KARASULU
Adres: Deli Hüseyin Paşa Cad. Röntgen Sok. No:40 Bahçelievler-Basınsitesi
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5391898
Web Sitesi: www.dopingadslbasvuru.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Göksim Doping Adsl firma bilgileri. Göksim Doping Adsl adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Göksim Doping Adsl ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Göksim Doping Adsl Satış Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.