Göksu Matbaası

Şirket Hakkında
1974 Yılında Göksu Matbaacılık adı altında her türlü matbaa hizmetini vermek amacıyla Bakırköy’de kurulan firmamız 22 yıldır her geçen gün artan güveninizin vermiş olduğu heyecanla ve büyük bir titizlikle hizmetlerine aralıksız devam etmektedir.

Matbaa sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam ederek, geniş ürün yelpazemizle müşterilerimizinin ihtiyaçlarına en kısa sürede, maksimum kalitede çözümler sunmaktayız.
Kurulduğumuz günden bu güne edinmiş olduğumuz tecrübe ve uzman kadromuzla müşteri portföyümüzü daima genişletmekteyiz.

Firmamız çağın ve teknolojinin gereklerine uygun olarak, istikrarlı bir şekilde, ürün ve üretim yelpazesini arttırmaktadır.
Matbaamız, uzun yıllar matbaacılık sektörünün içinde yer almış tecrübeli ve titiz, gelişime açık idareciler ve işinin ehli ustalarla müşterilerine devamlı kendini yenileme, teknolojiye ayak uydurma ve kalitede en iyiyi yakalama prensipleriyle çalışmalarını sürdürmektedir.
Matbaamızda, her türlü vergi mükelleflerince kullanılan evraklarınız, kartvizit, broşür, afiş gibi tanıtım materyalleriniz, antetli kağıt, dosya, zarf, davetiye, takvim, sticker gibi işletme ihtiyaçlarınız her türlü baskı işlerinizin yanında firma kimliğiniz (amblem, logo, logotip, vs.) gibi grafik tasarım çalışmalarınızı da yapmaktayız.

İyi hizmet kısa zamanda...
Müşteri memnuniyeti ve devamlılığının sağlanması firmamızın en önemli prensiplerindendir.
Saygılarımızla.

Göksu Matbaası
"Kağıtla ilgili her şey..."
Göksu Matbaası
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Göksu Matbaası
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Matbaalar
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Yayıncılık
Yetkili Kişi: Göksu
Adres: Zeytinlik Mh. Halkçı Sk. Yavuz İş Mrk. No: 30/10 Bakırköy - İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5726852
Web Sitesi: www.goksumatbaasi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Göksu Matbaası firma bilgileri. Göksu Matbaası adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Göksu Matbaası ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Göksu Matbaası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-06-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.