Golden Smıle Dent

Şirket Hakkında
İmplant ve estetik diş polikliniklerimiz tamamen hijyenik bir ortamda ve güleryüzlü çalışanlarımızla en iyi puana sahip diş kliniklerinden biridir. Tüm şubelerimizde düzenli olarak dezenfekte çalışmaları yapılmakta olup 7/24 hastalarımızın takip edebilmesi için direkt hatlarımız açıktır. Hastalarımız whatsapp üzerinden istedikleri zaman iletişime gecerek ücretsiz olarak danışabilirler.

İmplant uygulamalarında ömür boyu garantili ve sertifikalı ürünlerimiz uzman ve tecrübeli diş doktarlarımız tarafından başarıyla uygulanmakta olup, devamında da takipleri yine ücretsiz bir şekilde yapılmaktadır.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Golden Smıle Dent
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Sağlık Ürünleri / Hastane Diğer
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Dişçilik Malzemeleri
Yetkili Kişi: Serkan Ergul
Adres: Basaksehır, Beylikdüzü, Bahcesehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Turkey
Telefon: (532) - 6851662
Web Sitesi: 34306
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Golden Smıle Dent firma bilgileri. Golden Smıle Dent adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Golden Smıle Dent ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Golden Smıle Dent firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-07-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.