Goldenhusk Kahve Kanisu Gıda

Şirket Hakkında
Goldenhusk kahvecilik olarak müşterilerimizin firmalarına özel , Scae standartlarında , yüksek kaliteli ve butik kahve kavurumu yapıyor; cafe de kullanacakları uygun teçhizat donanımını sağlıyoruz. 14 farklı ülkeden, 6 sı kahve üreticisi çiftçilerle direk kontak haline geçilerek getirttiğimiz çin den, etiyopya ve peru dan guatemalaya kadar olan seçeneklerimizle espresso da 2184 farklı seçeneği sunuyoruz.
Tarafımıza ait bitkisel ve diğer çay çeşitleriyle yüksek standartlı bir tat için şirketimiz sadece ürün desteği yapmamakla beraber , tüm teçhizatlarınızın teknik servisi de, çalıştığımız firmaların yararlanabileceği başka bir hizmetimiz.
Eğer firmanıza kendinize özgü kahve ve çay ı yine size özgü bir pakette istiyorsanız, Goldenhusk kahve sizin için en uygun seçenek.
Goldenhusk Kahve Kanisu
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Goldenhusk Kahve Kanisu Gıda
Sektörü: Gıda / Tarım » Çay, Kahve
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Gıda Makineleri
Yetkili Kişi: Kerem Küçükoğlu
Adres: billur sokak 31/3 gop
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4666769
Web Sitesi: www.goldenhusk.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Goldenhusk Kahve Kanisu firma bilgileri. Goldenhusk Kahve Kanisu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Goldenhusk Kahve Kanisu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Goldenhusk Kahve Kanisu Gıda firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.