Good Food Functional Gıda Pazarlama San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Good Food, Türkiye’nin ilk fonksiyonel gıda üreticisidir. Kendi tesisimizde, alanında önde gelen uzman kişi ve kuruluşlarla birlikte çalışıp geliştirdiğimiz eşsiz formülasyonları patentler ve markaya özel (Private Label) çalışmalar ile hizmet sunmaktayız.

Doğru pişirilmiş, katkısız, koruyucusuz ve doğru paketleme ile ilave şekersiz, yüksek lifli, düşük glisemik indeksli ve protein kaynağı fonksiyonel ürünleri ( diyabetik, süt arttırıcı, simbiyotik, multivitaminli ) tüketiminize hazır hale getiriyoruz.

Good Food Functional
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Good Food Functional Gıda Pazarlama San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Gıda / Tarım » Organik Gıda
Yetkili Kişi: Sibel Emeksiz
Adres: Bostancı, Mete Plaza, İçerenköy Mah, Bahçelerarası Sk. No:43 Kat:4, Ataşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 2322829
Web Sitesi: www.goodfood.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Good Food Functional firma bilgileri. Good Food Functional adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Good Food Functional ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Good Food Functional Gıda Pazarlama San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-11-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.