Gorova

Şirket Hakkında
Çeşitli mikroorganizmaların hastalıklara neden olduğu yüzyıllardır bilinmesine rağmen, ancak içinde bulunduğumuz yüzyılda bambu ağacından elde edilen iplikler tekstil sektöründe kullanılmaya başlanmıştır. Sağlıklı olmanın yaşam kalitesini ne denli arttırdığının bilincinde olan GOROVA doğal antibakteriyel, bu gelişmeyle birlikte hayata gözlerini açtı, evinizin birçok bölümüne sizin için sağlık getirdi. Modern tesislerinde ürettiği yüksek kalite ürünlerini diğer tekstil ürünlerinden ayırt eden en önemli özelliği ürünlerimizin bambu ağacından elde edilmiş iplik ile üretilmesidir. Bu iplik türü bünyesindeki "Bambu kun" isimli antibakteri maddesi içerdiği için doğal antibakteriyal özelliğe sahiptir. Ve bu özelliği bir çok defa yıkandıktan sonra bile korumaktadır. Doğal antibakteriyel olma özelliği nedeniyle deride alerjik oluşumlara yol açmaz. Yüksek elastikiyete sahiptir.

BAMBU İPLİĞİNİN ÖZELLİKLERİ:
Doğal Anti-bakteriyel özelliğe sahiptir,
Çok hafiftir,
Serinlik hissi verir,
Kaşmir ve ipek tuşesine en yakın yumuşaklığa sahiptir,
Vücutta oluşan teri anında emer,
Boyayı çok güzel emme özelliğine sahiptir,
Parlaklık görünümü nedeniyle merserizasyon gerektirmez
Ultraviyole ışıkları kırar.

Nevresim takımı, havlu, erkek iç çamaşırı, bay, bayan ve çocuk çoraplarıyla sizlere hizmet veren GOROVA Antibacterial, yurt içi ve yurt dışı satışlarıyla kendini her geçen gün daha da geliştirmeye devam etmektedir. GOROVA Antibacterial ile sağlığınıza sağlık, hayatınıza kalite kat
Gorova
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gorova
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil Aksesuar
Yetkili Kişi: Sinan Kara
Adres: Küçükbahçe Sk . Samanyolu İş Merkezi No:3/7-A Osmanbey Şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2164420
Web Sitesi: www.gorova.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Türkiyede Bir İlk Ve Tek! Doğal Organik Bambu Tekstil - Franchise Veriliyor
BAMBU İPLİĞİNİN ÖZELLİKLERİ: Doğal Anti-bakteriyel özelliğe sahiptir, Çok hafiftir, Serinlik hissi verir, Kaşmir ve ipek tuşesine en yakın yum...
Gorova firma bilgileri. Gorova adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gorova ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gorova firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.