Gost-r Sertifika Merkezi

"Gost r kalite sertifikasi gost gostr"

Şirket Hakkında
GOST-R Sertifika Merkezi, Rusya ve Ukrayna ülkelerinde ürünlerin sertifikalanması ve kalite sistemi alanlarında hizmet veren bir kurumdur. Rusya ve Ukrayna pazarlarına gire bilmek için çok farklı “teknik düzenlemeler” gerektirir. Bu teknik düzenlemeler Ukrayna ve Rusya ülkelerine, (söz konusu ülkelerin yürürlükte olan kanunlarına uyarak) ürünlerin ihracatı ve ürünlerin satılmasıyla ilgili her türlü sorunların çözülmesi anlamını içermektedir.
Adı geçen ülkelerde her bir ürün için istenilen uygunluk sertifikası, Rusya’nın Gost-R ve Ukraynanın ise Ukr Sepro Sertifikası’dır. Lisans, bilirkişi kurumlarının raporları ve bunun gibi belgelerin alınması ile birlikte gerçekleşen işlemler sayesinde alınan bu sertifikalara sahip olunması durumunda, Rusya ve Ukrayna’da ürünlerin kullanımı ve satışı müsaadesi elde edilir.
Rusya ve Ukrayna’da tekstil, gıda, otomotiv, elektrik ve elektronik, aydınlatma, makine ve ekipmanları, endüstri ve sanayi ürünlerinin sertifikalanması ve alanında hizmetlerimizden faydalanabilir, bize başvurduğunuz takdirde de bütün sorunlarınız üzerine profesyonel danışmanlık hizmetimizden de yaralanabilirsiniz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gost-r Sertifika Merkezi
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Gost / Gostr Belgesi
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Bilal Bozkurt
Adres: Ali Riza Gurcan Cad. Cirpici Yolu No:1 Kat 5/538 Meridyen Plaza Merter-ISTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4814221
Web Sitesi: www.gost-r.com
Ürünleri
Rusya Federasyonu sınırları dahilinde toptan ve perakende ticareti yapılan her mal için kalite sertifikası beyanı zorunluluğu vardır. Bizdeki TSE belg...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gost-r Sertifika Merkezi firma bilgileri. Gost-r Sertifika Merkezi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gost-r Sertifika Merkezi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gost-r Sertifika Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.