Gözlük İpi

Şirket Hakkında
Gözlük İpi 2012 yılında 4 Ortaklı olarak Ankarada kurulmuş, Optik sektörü İş Güvenlik Firmaları, Turizm Firmaları, Yatch Klüpleri, Havacılık ve Paraşüt Spor aktivitileri, Tüm Hastane Fabrika ve Özel şirketlere yönelik Makreme ipi, İş Güvenlik ipleri, Sporcu Gözlük ipi, Neopren Gözlük ipi, Çocuk Gözlük ipleri, Suda Batmaz Gözlük ipleri, Boncuklu Gözlük ipleri ve Çok Değerli Taşlardan üretimini özel olarak işlediğimiz Gözlük İpleri İmalatı ile Yurtiçi ve Yurtdışı tedarik firması olarak, daha iyi hizmet vermek amacı ile, Teknolojik gelişmeleri de, takip ederek en iyi malzemeden üretilen, Gözlük İpini müşterilerine en uygun fiyata pazarlamayı ilke edinmiştir.

Gözlük İpi 1. Kalite Malzeme ile üretilmekte olup, Özellikle İş Güvenlik, Gözlük İpleri olmak üzere Optik ve Turizm Takı Sektöründe kısa zamanda önemli bir boşluğu doldurarak, Kaliteli Üretimi en uygun maliyetle Türkiye, AB ve Dünya Ülkelerine topdan olmak üzere, her alana yönelik Gözlük ipi üretimi yapmaktadır. Çalışanlarımızın çoğunluğunu Ev hanımları başta olmak üzere, gerçek anlamda ihtiyaç sahibi olan ailelere İstihdam sağlanmış ve Ülke ekonomisine katkıda bulunulmuştur. Firmamız en son trend marka, model ve yeniliklerle sektörde farklı bir çizgide yer almaktadır.

Hedefimiz. Dünya Ülkelerine, Yerli 1. Sınıf Kaliteli Gözlük İpini en uygun fiyata İhracatını gerçekleştirmek Ülkemiz Ekonomisine İstihdam ve Katkı sağlamaktır.

Dünyaya Üretiyoruz...
Gözlük İpi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gözlük İpi
Sektörü: Saat, Gözlük, Mücevher » Gözlük
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil Aksesuar
Yetkili Kişi: Yahya Eminoğlu
Adres: Ofis: asan Reklam İnşaat Emlak h.halil Mah. 1229/1 Sk.no:7/b gebze / Kocaeli depo: Guzeller Mh. Gençlik Cd. 0913 Sk No:3 fab: Galaxi A.v.m Karşısı Eryaman / Ankara
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (538) - 2215757
Web Sitesi: www.gozlukipi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gözlük İpi firma bilgileri. Gözlük İpi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gözlük İpi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gözlük İpi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-12-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.