Grafik Kimya Matbaa :malzemeleri

Şirket Hakkında
Grafik Kimya ve San A.Ş. 1964 yılından bu yana tüm baskı sektörüne daima kaliteli ürün ve hizmet vermeye çalışmıştır. Teknik bilgimiz ile tüm baskı problemlerine çözüm bulmaktayız. Ofset, Flexo (Oluklu Kutu Ambalaj ve Etiket), Serigrafi, Kesim sektörlerine sunduğumuz ürünler baskı kalitesini en üst seviyede tutması, fiyatlarımız ve mükemmel hizmet anlayışımız, 41 yılda tüm baskı söktörüne yayılmamızı ve müşterilerimiz ile devamlılığımızı sağlamıştır.

Firmamız Baskı malzemeleri, Baskı Kimyasalları, Baskı Sektöründe kullanılan cihaz ve makinelerin satışlarını yapmaktadır.

Satmış olduğumuz tüm ürünlerin Türkiye mümessilliğini yapmaktayız. Mümessillik alırken öncelik verdiğimiz iki husus vardır. Bunlar : İNSAN SAĞLIĞI VE MAKİNE SAĞLIĞI. İthal etmiş olduğumuz kimyevi maddelerin insan sağlığına zarar vermeyen olmasına göstermiş olduğumuz önemi makineniz içinde uygulamaktayız.

Aynı zamanda üretici firma olmamız sonucu ekonomik fiyatları ve üretime göstermiş olduğumuz önemden kaynaklanan kaliteli ürünlerimiz ile hem yurt içinde hem yurt dışında satışlarımız her geçen gün artmaktadır.

Grafik Kimya Matbaa
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Grafik Kimya Matbaa :malzemeleri
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Matbaa Malzemeleri
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Diğer Basin Yayin Matbaacilik
Yetkili Kişi: erhan
Adres: ivedik o.s.b. matb.sit.558/5 yenimahalle / ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3955526
Web Sitesi: www.grafikkimya.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Grafik Kimya Matbaa firma bilgileri. Grafik Kimya Matbaa adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Grafik Kimya Matbaa ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Grafik Kimya Matbaa :malzemeleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.