Group Enerji Demir Çelik İnşaat Malzemeleri

"Kompozit Ahşap Deck Kalite"

Şirket Hakkında
"Wood Polymer Composites" kısacası WPC Plastik ve ahşap unu karışımı bir malzemedir.
Ahşap unu ve polymer yani plastik karışımı sıcak ekstüzyon makinalarında formlanarak daha dayanıklı ve üstün nitelikli bir ürün elde edilir.
Teknik olarak ahşap unu talaşa göre daha homojen bir yapı sağlar . Karışımda gözenek kalmaz .Genel kanının tersine talaşlı üretilen deck malzeme hoş görünsede bu teknikle üretilen malzemeler homojen olmadığı için daha kırılgandır. Ahşap Unu ile üretilen malzeme teknolojik olarak daha üstün nitelikli ve daha dayanıklıdır.Deck köşelerinden veya kenarlarından kırılmalar oluşmaz .Decktropic mamulleri ahşap unu kullanılarak imal edilmiş A sınıfı kompozit deck malzemelerdir..
Decktropic Kompozit Deck ürünleri çevreye saygılıdır. Geri dönüşümü mümkündür.
Üretilmesi için ağaç kesilmesini gerektirmez . Kereste endüstrisinin atıkları kullanılarak katma değerli bir ürüne dönüştüğü Decktropic ürünleri %100 geri dönüştürülebilir bir malzemedir.
Decktropic ürünleri organik ürünlere göre daha az bakım gerektirir, kıymıklanma, çatlama yapmaz, boyanması veya cilalanması gerekmez..
Decktropic ürünleri her türlü hava koşuluna karşı dayanıklıdır. Decktropic profilleri ani sıcaklık değişimlerinde dahi fiziksel özelliklerini korur. Decktropic ürünleri özel formülasyonundan dolayı su, nem ve rutubetten etkilenmez.
Decktropic deck sistemleri teraslarda, havuz kenarlarında, marinalarda ve tüm ıslak mekanlarda güvenli ve kaymaz bir yüzey sağlar.

Kompozit Ahşap Deck Organik ahşap ürünlerine göre daha avantajlıdır . Sadece ahşap decking başlangıç maliyeti değil uzun vadede periodik olarak yapmak zorunda olduğunuz vernikleme, cilalama, yağlama gibi yüksek bakım maliyetleri bakımından da sizin için ekonomik avantaj sunar .

Kompozit Ahşap Deck , Paslanmaz çelik veya plastik gizli bağlantı klipsleri sayesinde üzerlerinde vida görüntüsü oluşmaz.Organik ahşap ürünlerde olduğu gibi zaman içinde yerinden çıkan vida başları olmaz,
Group Enerji Demir
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Group Enerji Demir Çelik İnşaat Malzemeleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Peyzaj
Yetkili Kişi: Ömer Feyzoğlu
Adres: Deko İş Merkezi Alptekin Sok.No:16 Kat:1 Şerifali 34775
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3402538
Web Sitesi: http://www.dectropic.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Group Enerji Demir firma bilgileri. Group Enerji Demir adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Group Enerji Demir ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Group Enerji Demir Çelik İnşaat Malzemeleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-10-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.