Güç Enjeksiyon End Ürünler Plastik Makinaları San Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
Güç Enjeksiyon End, Bursa ili çalı san bölgesi bursa caddesi no 71 adresinde bulunmaktadır. Firma Makina » Endüstriyel Ürünler sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi ertan çatak dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
güç enjeksiyon end ürünler plastik makine ve ekipmanları san tic ltd olarak
enjeksiyon makineleri ve ekipmanlarının satışı, mekanik, hidrolik, elektrik ve elektronik aksamlarının yenilenmesi, arızalarının giderilmesi ve revizyon konularında hizmet vermektedir.



Grup Şirketlerimiz; 2003 yılından beri endüstriyel bakım ve koruma kimyasalları konusunda faaliyet göstermekte olup, konusunda 10 yılı aşkın deneyimli uzman kurucuları ile siz değerli Müşterilerimize Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Güç power Makine; Plastik Enjeksiyon Makineleri ve ekipmanları, her türlü sanayi makineleri konusundaki engin tecrübeleri ile, siz değerli müşterilerimize doğru ve ekonomik çözümler sunmayı amaç edinmiştir....
İletişim Bilgileri
Firma: Güç Enjeksiyon End Ürünler Plastik Makinaları San Tic Ltd Şti
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Makina » Makina Diğer
Yetkili Kişi: ertan çatak
Adres: çalı san bölgesi bursa caddesi no 71
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 4822021
Web Sitesi: www.gucenjeksiyon.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Güç Enjeksiyon End firma bilgileri. Güç Enjeksiyon End adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Güç Enjeksiyon End ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Güç Enjeksiyon End Ürünler Plastik Makinaları San Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-02-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.