Güçlü Güvenlik Teknolojileri San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Güçlü Güvenlik Teknolojileri San.ve Tic. Ltd. Şirketi olarak bizler, 20 yıla dayanan bir tecrübe ve birkimle, Türkiye güvenlik sektöründe, 1992 yılından bu yana CCTV, Yangın Algılama ve Hırsız Alarm sistemleri konularında dünyanın en önemli üreticilerden ithalatlar yaparak, bayilik sistemi ve önemli projelerde yer aldık. 2010 yılı sonunda yeniden yapılanma ve strateji değişikliğiyle, tüm birikim ve tecrübemizi KAPALI DEVRE TV sistemleri konusunda yoğunlaştırarak, ürün çeşitliliği, kaliteli ve uygun fiyatlı ürün, sınırsız stok ve sınırsız müşteri memnuniyeti ilkelerimizle; GÜÇLÜ ve LİDER özelliklerimizi tüm bayilerimizle paylaşmak üzere yapılandık.

CCTV sistemleri konusunda her türlü teknik ve ticari taleplerinizde yanınızda olmak için lütfen bizlerle irtibata geçiniz.
Güçlü Güvenlik Teknolojileri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Güçlü Güvenlik Teknolojileri San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik Kamerası
İkincil Sektörü:Güvenlik » Hırsızlığa Karşı Önlem Araçları
Yetkili Kişi: Neslihan YÜKSEL
Adres: Ihlamurkuyu Mahallesi Alemdağ Caddesi Yeni İstanbul Çarşısı A Blok No: 28 Ümraniye-İstanbul-Türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6115882
Web Sitesi: www.guclutech.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Güçlü Güvenlik Teknolojileri firma bilgileri. Güçlü Güvenlik Teknolojileri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Güçlü Güvenlik Teknolojileri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Güçlü Güvenlik Teknolojileri San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-11-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.