Gülsan Alüminyum

Şirket Hakkında
GÜLSAN ALÜMİNYUM OLARAK ÜRETİMİN HER AŞAMASINDA KALİTEYE ÖNEM VEREREK 1. SINIF HAMMADDE VE 1.SINIF EKİPMANLARLA, İŞİNDE UZMAN ÜRETİM KADROSUYLA , SORUNSUZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ HEDEF ALARAK HER GÜN BÜYÜYEN KAPASİTE İLE ALÜMİNYUM PROFİL ÜRETİM DÜNYASINDA YERİMİZİ ALMIŞ BULUNMAKTAYIZ.


MAKİNA KULVARIMIZDA 1 ADET 5 INÇ. 1600 TONLUK 2400 TON/YIL KAPASİTELİ WATSON STILLMAN MARKA VE 1 ADET 4 INÇ. 900 TONLUK YERLİ ÜRETİM PRESİMİZ , PULLER VE OTOMATİK KESİM HATTI, HAREKETLİ KONVEYÖR SİSTEMİ İLE TEKNOLOJİYİ YAKINDAN TAKİP ETMEKTEYİZ. HADIMKÖY' DE 3200 M2 KAPALI ALANDA YARI ENTEGRE TESİSİMİZLE HİZMET
Gülsan Alüminyum
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gülsan Alüminyum
Sektörü: Maden ve Metal » Alüminyum Sanayi
Yetkili Kişi: Mustafa Furkan BİRGÜL
Adres: ÖMERLİ MAHALLESİ, AKMAZ SOKAK NO:22 HADIMKÖY/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7982514
Web Sitesi: www.gulsanaluminyum.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gülsan Alüminyum firma bilgileri. Gülsan Alüminyum adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gülsan Alüminyum ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gülsan Alüminyum firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-11-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.