Güncel Grup Turizm Organizasyon

Şirket Hakkında
Güncel Grup Fuar Organizasyonu İstanbul
Fuar Stand Destek Paketi Hizmetleri

Türkiye’mizde fuarcılık sektörü hızlıca gelişiyor.Firmamız Tarafından Doğru hazırlanmış Fuar Paket Stand Destek Hizmeti katılımcılarına önemli imkanlar sağlıyor. Güncel Grup Organizasyon Firmamız Türkiye geneli tüm fuar ve kongre merkezlerinde katılımcı firmaların stand destek hizmetlerini kaliteli hizmet anlayışı ile üstlenmektedir.

Fuar Organizasyonlarınız için gerekli (Ulaşım Uçak Bileti ) 3 Ayrı Konaklama Seçeneği ‘’( A ) Full Eşyalı daire ( B ) Rezidans ( C) Otel ‘’ Araç Kiralama Rentekar , Yer Hostesi Hizmeti ön hazırlık, konsept belirleme, uygulama, akış planlaması, koordinasyon, organizasyon yönetimi de Güncel Grup Organizasyon tarafından titizlikle gerçekleştirilir. Organizasyonda gerekli olan ekipman desteğinden teknik hizmetlere, catering hizmetlerinden, müzik gruplarına, hostes, manken , temini ve bir çok hizmeti Profosyonel Ekibi İle gerçekleştirerek Fuarın Son Gününde Sizleri İstanbul’umuzun Göz Bebeği Boğazda Sunacağımız Teknede Türk Gecesi Eğlencesi Yada Milenyum 8 Kişilik VİP Yatımızda Özel İsteğe Bağlı Program Düzenleyerek Yorgunluğunuzu Boğazda Atarak Akşam Yemeğiyle Uğurluyoruz ….

Fuar Stand Destek Paketi Hizmetleri Araç Kiralama

Size Özel ;
Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanına Bay Bayan Sürücülerimiz İle Extra Vale Hizmeti Vermekteyiz…
Güncel Grup Turizm
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Güncel Grup Turizm Organizasyon
Sektörü: Hizmet » Fuar Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Stand / Hostes
Yetkili Kişi: İbrahim Uluçay
Adres: Hürrüyet Cad No: 13 Beydağı Apt A blok Daire 3 Bahçelievler
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6039191
Web Sitesi: www.guncelgruporganizasyon.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Kurumsal Firmalara Ramazana Özel Boğazda Teknede İftar Yemeği
Ramazanda Belirleyeceğiniz Tarihte… Belirlenen kalkış noktasından belirlenen saatte LÜX otobüslerle siz değerli misafirlerimizi alıp saat 18 00 s...
Açılış Organizasyonu
Firmamız, Profesyonel Ekibi ile siz değerli Müşterilerimize farklı organizasyon paketleri sunmaktadır. Bütçenize Uygun Size Özel Tasarlayıp ...
Güncel Grup Turizm firma bilgileri. Güncel Grup Turizm adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Güncel Grup Turizm ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Güncel Grup Turizm Organizasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-06-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.