Günceldil Çeviri Hizmetleri

Şirket Hakkında
GÜNCELDİL ÇEVİRİ HİZMETLERİ

FİRMAMIZ; ALANINDA UZMAN TERCÜMAN KADROSUYLA TÜM DİLLERDE HUKUK, TIP, İNŞAAT, MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK, FİNANS, YAZILI VE GÖRSEL METİNLER, BANKACILIK VE DIŞ TİCARET GİBİ PEK ÇOK ALANI KAPSAYAN GENİŞ HİZMET YELPAZESİYLE İSTER KURUMSAL İSTER BİREYSEL YAZILI-SÖZLÜ TÜM ÇEVİRİLERİNİZDE SİZLERE KALİTELİ VE GÜVENİLİR HİZMET SUNMAYI İLKE EDİNMİŞTİR. PROFESYONEL ÇEVİRİ HİZMETLERİ İÇİN BİZİ ARAYIN.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Günceldil Çeviri Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Çeviri / Tercüme
Yetkili Kişi: Duygu ÇÖMLEK
Adres: Selahattin Pınar Cad. No:3 İnan APt. D.17 Mecidiyeköy Şişli-İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2723700
Web Sitesi: www.gunceldiltercume.com
Ürünleri
İstanbul Mecidiyeköy’deki çeviri büromuzda yeni bir projede görevlendirilmek üzere; “Hollandaca Yeminli Tercümanlar” aranmaktadır İlgilenen adaylar...
İlan Talep ve Teklifleri
Sekreter Aranıyor....
İstanbul Mecidiyeköy ’ deki tercüme hizmeti veren şirketimize görevlendirilmek üzere takım arkadaşı arıyoruz. Adaylardan beklenen özellikler; * ...
Günceldil Çeviri Hizmetleri firma bilgileri. Günceldil Çeviri Hizmetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Günceldil Çeviri Hizmetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Günceldil Çeviri Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.