Gündoğar Mobilya

Şirket Hakkında
GÜNDOĞAR MOBİLYA, 1988 yılından beri kazandığı deneyimin verdiği güvenle sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, ileri teknoloji ve konusunda uzman ekibiyle bütünleştirerek, KLASİK MOBİLYA sektöründe doğru çözümler üretmeye devam etmektedir.
İstikrarlı çalışması ile kaliteden ve ürün şıklığından ödün vermeden, müşteri memnuniyetini hedef alarak, klasik mobilya sektörünün en önemli firmaları arasında yer alan GÜNDOĞAR MOBİLYA, Ankara Sitelerdeki 2500 metrekarelik fabrikası ve geniş showroomuyla başta toptancı firmalar olmak üzere perakende müşterilere de hizmet vermektedir.
Ürün kalitesinde malzeme kadar işçiliğin de önemli olduğunu da bilen GÜNDOĞAR MOBİLYA, üretim sürecinin her bir aşamasında son derece titiz bir çalışma yürütmektedir. Ankara Siteler’de Klasik Mobilya üzerine öncü olan firmamız, Klasik Yatak Odası Takımları, Klasik Yemek Odası Takımları ve Koltuk imalatı ve satış hizmeti vermektedir.
Yurt içinde ve yurt dışında önemli projelere imza atan GÜNDOĞAR MOBİLYA, Klasik Mobilya konusunda müşterilerine en mükemmeli sunmaya devam etmektedir. Rusya, Kazakistan, Azarbeycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Irak gibi ülkelere ihracat da yapan firmamız, yurt dışı portföy genişletme çalışmalarını da sürdürmektedir..30 yıla yakın süredir Klasik Mobilya Sektöründe sizinle büyüyen GÜNDOĞAR MOBİLYA, siz değerli müşterilerine hizmet vermekten gurur duymaktadır
ÖMÜRLÜK MOBİLYA ÜRETİYORUZ
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gündoğar Mobilya
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ahşap Ürünler
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya
Yetkili Kişi: MEHMET GÜNDOĞAR
Adres: Fabrika : AKÇAKALE SOKAK NO.27/5-6 SİTELER, ALTINDAĞ-ANKARA Fabrika tel : 3123502325 Showroom : EREĞLİ CADDESİ NO.7/,B SİTELER, ALTINDAĞ-ANKARA Showroom tel : 3123485822
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3502325
Web Sitesi: www.gundogarmobilya.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gündoğar Mobilya firma bilgileri. Gündoğar Mobilya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gündoğar Mobilya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gündoğar Mobilya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-12-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.