Güneş Çamaşır Tekstil San. Tic. A.ş.

Şirket Hakkında
FİRMAMIZ; 1979 YILINDAN BUGÜNE, İTİNA İLE ENTEGRE TESİSLERİNDE İÇ ÇAMAŞIR ÜRETİMİ YAPMAKTADIR. MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ BAZ ALAN FİRMAMIZ; İÇ GİYİM SEKTÖRÜNÜN ÖNCÜ KURULUŞUDUR.
SİZE HİZMET VERMEKTEN KIVANÇ DUYARIZ.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Vizyonumuz
Faaliyette bulunduğumuz tüm bölgelerde ve girmeyi düşündüğümüz tüm pazarlarda; ulusal mantalite ile dünya standartlarında uygulamalar gerçekleştirerek, en iyi ve en başarılı üretici olmak.
Tüm faaliyetlerimizin temelinde müşteri odaklılık ve müşteri memnuniyeti esastır.
Müşterilerimizin kaliteli ve ucuz ürün alabilmeleri için en iyi şartlarda üretim yapmak temel ilkemizdir.
Bulunduğumuz sektörde en iyi marka olmak. Rekabette önde olmak için çok çalışmak; özgün, aktif ve hızlı hareket etmek, tüm uygulamalarda ilk olmak, rakiplerin tüm ataklarına da, hemen cevap vermek.
Akıllı yatırımlar; performans, verimlilik ve karlılıkla büyümemizi sürekli kılmak için heyecan, hedef, motivasyon ve enerjimizi sürekli geliştirmektir.
İletişim Bilgileri
Firma: Güneş Çamaşır Tekstil San. Tic. A.ş.
Sektörü: Tekstil / Giyim » İç Giyim
Yetkili Kişi: Süleyman Çapraz
Adres: Tarakcı Cafer Sk. Ölçü İş Hanı No:39/40 - 34430 Yeşildirek Eminönü
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5207034
Faks: (212) - 5205660
Web Sitesi: http://www.gunestekstil.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Güneş Çamaşır Tekstil firma bilgileri. Güneş Çamaşır Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Güneş Çamaşır Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Güneş Çamaşır Tekstil San. Tic. A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-04-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.