Güneş Kaçkar Bal

Şirket Hakkında
Kaçkar Dağları’nda insanların değil, kraliçe arının kontrolünde yapılan yüzde yüz doğal balımızın lezzeti anlatılmaz, tatmanız lazım. Balımızın görüntüsü, rengi, kokusu ve ağızda bıraktığı tat her bakımdan farklı. Dünyanın en zengin çiçek çeşitlerinin bulunduğu Kaçkar eteklerinde üretilen ve dünyanın en şifalı balı olarak bilinen bu yörenin balı, doğrusu bu nitelendirmeleri fazlasıyla hak ediyor.
Balı tamamen en eski geleneklere göre yapıyoruz ve arıya kesinlikle karışmıyoruz. Bizim arılar teknik şeylerden hiç hoşlanmıyorlar ve kovanları ne kadar tenha yerlerde olursa o kadar verimli bal üretiyorlar.
Üretim yerimiz; biyolojik çeşitlilik ve doğal kaynak yönetimi projesi kapsamında Dünya Çevre Birliğinin koruma altına aldığı Artvin havzasıdır.
Butik üretim yaparak sadece özel müşterilere bal gönderiyoruz.
ARI NIN BİR DAMLA BAL YAPABİLMESİ İÇİN , 120 BİN ÇİÇEĞE KONMASI GEREKİYOR. GERÇEK BALIN SIRRI BU MUCİZEDE SAKLI OLSA GEREK.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Güneş Kaçkar Bal
Sektörü: Gıda / Tarım » Bisküvi / Çikolata / Şeker / Bal
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Perakende İç Ticaret
Yetkili Kişi: Nazmi Gül
Adres: güneşli köyü no.20 hopa
Şehir: Artvin
Ülke: Türkiye
Telefon: (466) - 3515536
Web Sitesi: http://www.gunesbal.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Güneş Kaçkar Bal firma bilgileri. Güneş Kaçkar Bal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Güneş Kaçkar Bal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Güneş Kaçkar Bal firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.