Güney Dost Tekstil

Şirket Hakkında
Güney Dost Tekstil, İstanbul ili altıntepsimah.yahya kemal cad.no.61 BAYRAMPAŞA adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi LEVENT dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
şirketimiz bayan üstgrup,bayan alt grup ve konfeksiyon ürünlerini yurtdışında ve yurtiçindeki alıcılarımızla en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz
İletişim Bilgileri
Firma: Güney Dost Tekstil
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Unlu Ürünler / Makarna
Yetkili Kişi: LEVENT
Adres: altıntepsimah.yahya kemal cad.no.61 BAYRAMPAŞA
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5019503
Faks: (212) - 5019534
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Yurtdışına Gönderilmek Üzere Bayan Üst Grup Ve Konfeksiyon Ürünleri
yurtdışında ve yurtiçindeki çalışdıgımız müşterilerimize bayan çocuk konfeksiyon ve pijama, gecelik ürünleri aranmaktadır.bizimle çalışabilecek kuvvet...
Güney Dost Tekstil firma bilgileri. Güney Dost Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Güney Dost Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Güney Dost Tekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-04-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.