Güney Petrol San.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Güney Petrol San.tic.ltd.şti, Bursa ili FOMARA KENT MEYDANI,BURÇİN İŞ MERKEZİ KAT 6 adresinde bulunmaktadır. Firma Enerji » Akaryakıt / Doğal Gaz / Kömür sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi ARİF GÜNEYSU dir.
Güney Petrol San.tic.ltd.şti
Ürün-Hizmetleri Hakkında
GÜNEY PETROL SANAYİ OLARAK 12 YILI AŞKIN BİR SÜREDİR PETROL OFİSİ BURSA BAYİLİİNİ YAPMAKTA ve SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE HİZMET VERMEKTEYİZ. DEĞİŞİK TONAJLI TANKERLERİMİZLE TÜM GÜNEY MARMARAYA TOPTAN MOTORİN-FUEL OİL VE KALORİFER YAKITI SATIŞI YAPMAKTAYIZ. FİYATLARIMIZ BİLİNEN POMPA FİYATLARININ ALTINDA OLUP MÜŞTERİLERİMİZE HİSSEDİLİR BİR MALİ KAZANÇ SAĞLAMAKTADIR..SİPARİŞLERİNİZİ UYGUN FİYAT GARANTİSİYLE AYNI GÜN ADRESİNİZE TESLİM EDEREK ENERJİ SORUNUNUZU EN ASKERİ DÜZEYE İNDİRMEK ŞİRKET POLİTİKAMIZIN İLK MADDESİDİR. SİPARİŞLERİNİZİ BEKLER HAYIRLI İŞLER DİLERİZ. FABRİKALARA ÖZEL DEPOZİTOLU TANK VE POMPA TEMİNİMİZ MEVCUTTUR.
İletişim Bilgileri
Firma: Güney Petrol San.tic.ltd.şti
Sektörü: Enerji » Akaryakıt / Doğal Gaz / Kömür
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Maden Ürünleri
Yetkili Kişi: ARİF GÜNEYSU
Adres: FOMARA KENT MEYDANI,BURÇİN İŞ MERKEZİ KAT 6
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2206365
Faks: (224) - 2234413
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
GÜNEYSU MERMER A.Ş. vizyonu kalite bilinciyle müşterilerin, tedarikçilerin ve çalışanlarının yaşam kalitesini artırmaktır. Şirket doğal taş sektöründ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Güney Petrol San.tic.ltd.şti firma bilgileri. Güney Petrol San.tic.ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Güney Petrol San.tic.ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Güney Petrol San.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.