Güney Yapı İzolasyon Mantolama Uyguma Yetkili Bayii

Şirket Hakkında
Mantolama, binaların dış cepheleri için uygulanan ısı yalıtım sistemine verilen isimdir. Mantolama binaların ısıtma ve soğutma maliyetlerini azaltır, mantolama izolasyon sağlar ve ısı transferinden ve termal gerilmelerden kaynaklanan küf, rutubet, duvarlardaki çatlama ve dökülmeleri önleyerek bakım ve onarım maliyetini düşürür.
Dış cephe yalıtımı için Türkiyede son yıllarda uygulanmaya başlanan Mantolama işlemi Avrupa ülkelerinde standartlarla tescillenmiş ve enerji tasarrufu amaçlı olarak uzun yıllardır kullanılmaktadır.
Binalarımızda ısınmak ve serinlemek amacıyla kullandığımız kalorifer, kombi, klima ve buna benzer cihazların kullandıkları enerji, mantolama uygulaması ile yüzde 50 oranında azalabilmektedir. Şayet binaların çatı ve temeli için de ısı yalıtımı sistemi yapılmış ise bu oran yüzde 60lara kadar çıkabilmektedir.


Mantolama yapılarda en önemli ısı kaybı yaratan kiriş ve kolonları da içerir. Binaların dış cepheleri ve bina duvarlarının tamamını kaplamadıktan sonra mantolama sisteminden verim alınamaz.
Mantolama sisteminin en önemli özelliği hiçbir aralık kalmayacak şekilde binanın dışarıdan ısı yalıtım levhaları ile tamamen kaplanmasıdır.
Mantolama sistemi uygulanırken, kirişler, kolonlar, pencere merkezleri, duvarlar, çıkma altları dahil olmak üzere bir bütün olarak düşünülüp uygulamaya geçilmelidir.
Mantolama dış cephe yalıtım sistemleri sayesinde yapılarda korozyon problemi yaşanmaz, iyi bir mantolama binanın ömrünün uzamasını sağlar.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Güney Yapı İzolasyon Mantolama Uyguma Yetkili Bayii
Sektörü: İnşaat / Emlak » Cephe Giydirme
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Cephe Giydirme
Yetkili Kişi: bülent
Adres: UĞUR MUMCU MAHALLESİ ŞEYH ŞAMİL CADDESİ UĞUR AP. NO:58/6 KARTAL İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4751241
Web Sitesi: http://www.guneyyapiizolasyon.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Güney Yapı İzolasyon firma bilgileri. Güney Yapı İzolasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Güney Yapı İzolasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Güney Yapı İzolasyon Mantolama Uyguma Yetkili Bayii firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.