Güneysan Gübre Sanayi Ve Ticaret A.ş.

"Toprağın verimliliği,bereketi için..."

Şirket Hakkında
Güneysan Gübre, Türkiye’nin tarımsal verimliliğini artırmak amacıyla 1970 yılında Ahmet Çiftçi tarafından kurulmuştur.Yarım asırlık piyasa deneyimi bulunan Güneysan’ın ticari faaliyetlerinin temelinde açıklık, şeffaflık, dürüstlük, karşılıklı saygı, etik değerlere bağlılık, çevreye duyarlılık ve toplumsal sorumluluk ilkeleri yer almaktadır. Güneysan Gübre bir mal ve hizmet üreticisi olarak müşterilerine, çalışanlarına, topluma ve çevreye karşı sorumluluklar taşımaktadır. Kurumsallık, operasyonel mükemmeliyet, teknoloji, çalışanlarının motivasyonu ve müşteri memnuniyeti faaliyetlerinin ana eksenini oluşturur.Türkiye’nin bütün tarım bölgelerinde ve limanlarında güçlü depolama, dağıtım, lojistik ve pazarlama ağıyla öncül bir pozisyona sahiptir. Ülke genelindeki 1150 adet bayi teşkilatıyla, Türk çiftçilerine modern işletme, toplam kalite yönetimi anlayışıyla katma değeri yüksek, evrensel standartlarda ürün ve hizmetler sunmaktadır.Bugün kimyevi gübre sektörünün yanında inşaat, enerji, dış ticaret ve lojistik alanlarında faaliyet gösteren iştirak şirketleriyle çok uluslu şirketlerden yerel şirket ve bireylere kadar çeşitlilik arz eden geniş bir müşteri kitlesine kurumsal sorumluluk bilinciyle dünya kalitesinde mal ve hizmet üretmektedir. Güneysan Gübre’nin ilkeleri, temel etik değerleri ve küreselleşme stratejik hedeflerinin itici gücüdür.


Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Güneysan Gübre Sanayi Ve Ticaret A.ş.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Gübre
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Gübre
Yetkili Kişi: Hakan Ağaoğlu
Adres: Güzelçay 618.cadde 3.sokak No : 3 Akçay - İskenderun - Turkey
Şehir: Hatay
Ülke: Türkiye
Telefon: (326) - 6262601
Faks: (326) - 6262603
Web Sitesi: http://www.guneysan.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Güneysan Gübre Sanayi firma bilgileri. Güneysan Gübre Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Güneysan Gübre Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Güneysan Gübre Sanayi Ve Ticaret A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.